Kampioenschap schoolvoetbal

Kampioenschap schoolvoetbal
01-04-2013
Door: Ben Harms

Kampioenschap schoolvoetbal        Dedemsvaart Balkbrug

 

Woensdagmiddag 10 april a.s. strijden op het sportpark “de Boekweit”in Dedemsvaart 9 scholen uit Dedemsvaart en Balkbrug met 30 teams om de hoogste eer tijdens het schoolvoetbal. De winnaars van de finale jongens en meisjes kunnen verder gaan bij de regiofinales dat op woensdag 15 mei wordt gespeeld bij SCD’83 dat dit jaar 30 jaar bestaat op het sportpark “de Boekweit”.

 

Na jarenlang het toernooi onder auspiciën van de KNVB te hebben georganisiseerd heeft Jan Willem van Ringelestijn directeur van CBS De Ark dit jaar de organisatie overgedragen aan JVC Dedemsvaart. Er zijn in totaal 13 jongens 13 meisjes en 4 gemengde teams door de scholen ingeschreven voor het toernooi waaraan de OBS te Oud Avereest zich door andere verplichtingen moest afmelden. Het zal ook het laatste jaar zijn dat OBS Het Talent Rheezerend aan het toernooi zal deelnemen, dit door de verplichte fusie wat er aan staat te komen met Het Kompas.

 

Sportiviteitprijs: In het kader Zonder respect geen Voetbal is er voor de sportiefste school een extra prijs te verdienen hiervoor is door de organisatie een wisseltrofee beschikbaar gesteld.

 

De wedstrijden beginnen om 13.30 uur en de finales worden verwacht rond half vijf waarna de voorzitter van JVC Dedemsvaart Harrie Jonker de prijzen zal uitreiken.

    

Bijlage: Geen bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl