Prins Sport gaat 4-jarige samenwerking aan me

Prins Sport gaat 4-jarige samenwerking aan me
17-06-2018
Door: admin

Prins Sport gaat 4-jarige samenwerking aan met de voetbalverenigingen in Dedemsvaart

 

Met ingang van seizoen 2018/2019 zal Prins Sport vier jaar de trotse kledingpartner zijn van S.C.D. ’83, S.V. Dedemsvaart en J.V.C. Dedemsvaart. De vier partijen bevestigen hiermee het positieve gevoel dat is ontstaan na de oriënterende gesprekken. Dit betekent dat Prins Sport naast de sportkleding ook het spelmateriaal zal gaan leveren.

 

Een prettige bijkomstigheid is dat Robert Prins met ingang van augustus 2018 een sportzaak zal gaan openen in Dedemsvaart onder de naam Prins Sport. “Er is een mooi aanbod aan winkels, een sportzaak missen we echter nog elke dag, is iets dat we vaak horen”, aldus Robert Prins. Naast sportkleding is er in de winkel straks ook een uitgebreide lijn te vinden op het gebied van vrijetijdsmode.

 

De sponsorcommissies van de voetbalverenigingen hebben bewust de samenwerking opgezocht. “Wij merken aan elkaar dat we eigenlijk aan een half woord genoeg hebben en de samenwerking onderling uitstekend verloopt. Elkaar versterken en samen voetballend Dedemsvaart naar een hoger niveau te tillen. Uiteindelijk heeft dit nu geresulteerd in een gezamenlijke kledingcontract waar iedereen erg tevreden mee is. Wij kijken erg uit naar de samenwerking met Robert Prins!” zegt Roland Knol ook namens Guido van Zijl en Thomas Snoeijer.

Bijlage: open bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl