SCD’83 verliest wederom van Fit Boys

SCD’83 verliest wederom van Fit Boys
12-05-2018
Door: JK

SCD’83 had wat goed te maken tegen de mannen van Fit Boys gezien de verliespartij in de heenwedstrijd. De heren uit Beilen doen daarentegen nog volop mee in de strijd om nacompetitie naar de vierde klasse te ontwijken. Daarnaast was het zonnetje ook geregeld aanwezig waardoor alle ingrediënten voor een leuke pot voetbal aanwezig waren.

 

SCD’83 begon goed aan de wedstrijd en genoot derhalve ook van het meeste balbezit tijdens de eerste 20 minuten van de wedstrijd. Fit Boys was overduidelijk met slechts één doel naar de Boekweit gekomen, en dat was resultaat. Dit doel werd in de 23e minuut kracht bijgezet toen een snelle omschakeling van de gasten uit Beilen doeltreffend werd afgerond: 0-1. SCD’83 bleef echter voetballend de baas en creëerde zo enkele kansen via Wencker en van der Graaf. Rond de 35e minuut kwam SCD’83 dichtbij de gelijkmaker toen een vrije trap van Martijn Ballast de lat toucheerde, maar deze helaas aan de verkeerde kant van het net terecht kwam. Beide teams gingen rusten met een 0-1 stand.

 

In de rust moest captain Stan Dekker zich wegens een blessure laten vervangen door Ramon Hulleman, die daarmee zijn plek op het middenveld overnam. In de tweede helft was voornamelijk hetzelfde spelbeeld als de eerste helft te zien, namelijk SCD’83 dat de bal had en Fit Boys dat tegen hield. Hoewel SCD’83 het wel probeerde en ook enkele kansen kreeg wilde de bal er gewoonweg niet in. Veelal was het de Beilense keeper die een heuse sta in de weg bleek, maar daarnaast ontbrak het ook aan het nodige geluk aan de kant van SCD’83. Diep in de blessuretijd kreeg SCD’83 via een vrije trap nog een kans op de gelijkmaker, maar ook deze scrimmage werd niet in het voordeel van SCD’83 beslecht waardoor er na het fluitsignaal van de scheidsrechter een 0-1 stand op het bord stond.

 

Volgende week speelt SCD’83 haar laatste uitwedstrijd van het seizoen tegen ZZVV uit Zuidwolde. Graag tot dan!

Foto's: http://bit.ly/2jT0Qix

Bijlage: Geen bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl