NIEUW: OldStars Walking Football

NIEUW: OldStars Walking Football
07-05-2018
Door: admin

Nu ook OldStars Walking Football in de gemeente Hardenberg

 

Oude liefde roest niet...De spieren zijn misschien wat strammer en de botten iets brozer, maar wie in zijn jonge jaren heeft gevoetbald, houdt een zwak voor het spelletje. Dus waarom stoppen? Blijven bewegen houdt je fit en vitaal. Daarom peilen we in de gemeente Hardenberg bij oud-voetballers en laatbloeiers de interesse voor Oldstars Walking Football: voetbal zonder te rennen, maar met alle (ont-)spanning van het spel.

 

Cluboverschrijdende teams

Oldstars Walking Football is aan een snelle opmars bezig in Nederland en wordt op dit moment al aangeboden bij meer dan 150 clubs met samen meer dan 200 teams. Met in totaal 16 voetbalclubs binnen de gemeentegrenzen moeten we in de regio toch zeker één of meerdere OldStars teams kunnen samenstellen. Dat betekent ook wekelijks trainen en deelnemen aan regionale OldStars toernooien.

 

Informatiemiddagen

Klinkt goed? Meld je dan aan voor één van de informatiemiddagen bij onderstaande contactpersonen. Neem je oude teamgenoten ook mee, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd (en teams). Tijdens deze middagen leggen we de plannen en spelregels uit en wordt er een demowedstrijdje gespeeld.

 

> Mariënberg op maandag 14 mei om 14:00-16:00 uur op sportpark Westerpark; contactpersoon Jan Hagedoorn (jan@beerzebulten.nl).

> Hardenberg op woensdag 16 mei om 14:00-16:00 uur in de kantine van HHC Hardenberg op sportpark de Boshoek; contactpersoon Piet Kampman (piet.kampman@de-haere.nl).

> Dedemsvaart op donderdag 17 mei om 14:00-16:00 uur op sportpark de Boekweit; contactpersonen Alle Pijlman (aj.pijlman@kpnmail.nl) en Evert Lok (e.lok1944@kpnmail.nl).

 

Kijk ook op www.oldstars.nl voor meer informatie over deze populaire voetbalvariant voor 55+'ers.

Bijlage: open bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl