SCD’83 verliest ongelukkig van OZC 1 – 0.

SCD’83 verliest ongelukkig van OZC 1 – 0.
21-04-2018
Door: b.h.

 

 

OZC was zaterdagmiddag de gelukkigste in het treffen tegen SCD’83 op het sportpark Westbroek in Ommen die na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marschalk de handen in de lucht konden steken. In een matige wedstrijd stond de teller voor hun op 1 – 0.

 

Direct na het beginsignaal ontstond er al dreigen voor het doel van SCD’83, Marc Aalvink vond Marvin Veerman op het laatste moment kon voordat die gevaarlijk werd verdediger Niels Baas ten koste van een hoekschop voor opluchting zorgen. Langzamerhand kreeg SCD’83 meer grip op de thuisploeg en er kwamen mogelijkheden zo ook in de 18e minuut  op  hoek 16 legde Martijn Hamhuis iets te hoog aan richting de bovenhoek en Erik Wencker zag zijn schot net door Ramon Schuldink weggetikt. Het bleef zeer pofer wat beide ploegen lieten zien ( kon door de warmte komen) maar af en toe kwamen er voor beide doelen kansen. Doelman Jelmer Koes haalde opgelucht adem toen hij na een half uur spelen bij een uittrap de bal zomaar in de voeten van Marc Aalvink speelde die schrok blijkbaar net zo dat hij de bal voor het SCD-doel langs speelde. Pech: pech dat had SCD’83 in de 38e minuut Martijn Hamhuis schoof de bal op links door op Peter Joosten die een knappe voorzet losliet de kopbal van Erik Wencker belande boven de handen van doelman Mark Bennemeer op de lat. Gelijk erop hielden de SCD’83 supporters hun adem in toen Marc Aalvink van dicht bij in het zijnet schoot. Rust 0 – 0.

OZC probeerde gelijk na de rust de opening te forceren  en kregen daar via Marvin Voerman een goede mogelijkheid voor die de kans naast schoot. Ook de kleine kans aan SCD zijde door Martijn Hamhuis verdween naast het OZC doel. Met nog een kwartier te spelen drong de thuisploeg  wat meer aan, Mark Aalvink schoot in de malaise van SCD verdedigers en de terugspringende bal voor de voeten van Frank Jansen werd naast geschoten. Aan de andere kant had OZC het nodige geluk aan zijn zijde toen Tim Dekker een goede mogelijkheid kreeg en voorlangs schoot terwijl doelman Bennemeer aan de grond genageld stond. De wedstrijd leek in een bloedeloos gelijkspel te eindigen toen in de 86e minuut OZC aanvoerder Frank Jansen van een meter of 30 uithaalde en met behulp van doelman Koes die de bal leek te pakken maar op onverklaarbare wijze deze tussen te handen liet doorglippen raak schoot  1 – 0, en daarmee zijn ploeg aan de overwinning hielp.    

 

Bijlage: Geen bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl