Lastige winst SCD’83 bij SCN

Lastige winst SCD’83 bij SCN
11-04-2018
Door: b.h.

 

 

Pas in de laatste fase wist SCD’83 de verdiende winst te pakken ( 0 – 2 ) in de inhaalwedstrijd woensdagavond  in Nieuwlande tegen op de laatste plaats staande SCN. 

 

Het was moeilijk spelen voor SCD’83 tegen de  defensief ingestelde spelende ploeg van SCN dat alleen maar de instelling kende lange trappen vooruit en gokken dat de bal een keer goed valt voor de aanvallers en als geen ander oplossing voor handen was eruit met de bal. SCD’83 drong wel aan de eerste helft maar kon niet echt gevaarlijk worden voor het doel van doelman Lars Koster.

SCN wist met hun spel wijze de rust te halen met  0 – 0. In het tweede gedeelte kreeg de thuisploeg het moeilijker en moeilijker tegen de aanvallende inspiraties van SCD’83 en af en toe werd er knap hard aan de noodrem getrokken.  Liefst 4 gele kaarten trok de goed leidende scheidsrechter Sam Tyler uit Assen voor SCN en daar waar een keer rood ook niet had misstaan.  SCD’83 wisselde, Tim Dekker ging naar de kant voor Mathijs Kat en met nog twintig minuten te gaan werd Alwin Holtvluwer ingezet voor  Peter Joosten. In de 77e minuut was de ban gebroken in een rommelige situatie voor het SCN doel kwam de bal voor de voeten van Marc van der Graaf die van dichtbij de 0 – 1 aantekende. Enkele minuten later zou geheel tegen de verhouding in de thuisploeg toch nog gelijk maken  Patrick Aasman kreeg een geweldige mogelijkheid om te scoren echter met katachtige redding voorkwam doelman Koes dit. SCD’83 had in 82e minuut de nodige pech aan zijn zijde toen Stan Dekker zijn bal op de bal zag belanden, maar in de 88e minuut kreeg de ploeg  loon naar werken en namen verder afstand. Alwin Holtvluwer maakte zich vrij op links plaatste op Erik Wencker die doelman Lars Koster  geen kans gaf 0 – 2.  

 

Bijlage: Geen bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl