Uitstekende overwinning SCD'83

Uitstekende overwinning SCD'83
01-04-2018
Door: b.h.

 

Op 18 november 2017 won SCD’83 de thuiswedstrijd al met 1 -0 thuis tegen Hollandscheveld, afgelopen zaterdag op het sportpark De Oosthoek in Hollandscheveld won de Dedemsvaartse ploeg opnieuw verdiend nu werd het 2 – 0 met wat meer nauwkeurigheid had de score hoger kunnen uitvallen.

 

Nadat Martijn Ballast zijn schot rakelings naast het doel van Lennard Vos in de eerste begin minuten had zien gaan en Erik Wencker in zijn voorzet ploeggenoot Martijn Hamhuis net te laat zag komen was het in de 12e minuut raak voor SCD’83. Martijn Ballast op rechts tikte door op Tim Dekker die met zijn voorzet Erik Wencker bereikte die in eerste instantie tegen doelman Vos aan schoot maar de rebound hoog in de touwen knalde 0 – 1. Gelijk erop leek Hollandscheveld terug te komen in wedstrijd een vrije trap van ongeveer 20 meter afstand van Robin Bijl werd door doelman Jelmer Koes op voortreffelijke wijze tot corner getikt die niets op leverde voor de thuisploeg. Hollandscheveld probeerde het wel maar moesten in vele situaties de meerde in SCD’83 erkennen. In de 21e minuut kon doelman Lennard Vos opnieuw de tocht naar het net maken, Jordy Hulleman gaf vanaf rechts een uitstekende voorzet  die werd binnengeschoten door Erik Wencker die 2 – 0 aantekende. Tien minuten laten kwam Martijn Hamhuis op een steekpasje van Martijn Ballast net te kort om de wedstrijd op slot te gooien. De thuisploeg bleef via stilstaande momenten loerend op de aansluiting. Ruststand 0 – 2. Gelijk in de tweedehelft moest doelman Vos handelend optreden op de inzet van Erik Wencker die met uitstekende beweging zich vrijmaakte en kon aanhalen maar zijn schot niet in het doel zag verdwijnen. De Hollandscheveld doelman had vlak daarna het geluk aan zijn zijde toen Jordy Hulleman die voorin was blijven hangen na een corner zijn kopbal uit de voorzet van Wencker tegen de paal zag belanden. Daarna was het vaak bij SCD’83 het net niet en de geel-blauwen moesten er voor waken dat de thuisploeg niet toevallig tegen zouden scoren want dan kon het nog eens moeilijke worden.

Met nog een half uur te spelen ging Tin Dekker naar de kant en werd vervangen door Mark van de Graaf. In de 73e minuut moest doelman Koes handelend optreden bij een schot net onder de lat van Mark van Nuil. Met nog een kwartier te gaan werd Martijn Ballast vervangen door Arjan Deterd die gelijk een knappe voorzet losliet op Erik Wencker die via een verdediger naast schoot. Met nog tien minuten te spelen werd Martijn Hamhuis vervangen door Melvin Hulleman. In de slotminuten had SCD’83 de 0 – 3 op de schoen liggen, Arjan Deterd schoot scherp voor, de inkomende Peter Joosten trok het vizier te hoog aan en schoot uit kansrijke positie over. Bij Hollandscheveld werden in de slotfase Stefan Benjamins en Mathijs Snippe vervangen door Stefan Benjamins en Rob van Eck. Gele kaarten vielen voor Tim Dekker SCD’83 en Maykel Mol van Hollandscheveld.

Foto's: http://bit.ly/2GJWY0d

Bijlage: open bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl