SCD’83 niet naar winst

SCD’83 niet naar winst
11-03-2018
Door: b.h.

 

 

De bedoelingen vooraf van SCD’83 waren duidelijk men wilde revanche thuis op de geleden nederlaag destijds van 3 – 2 tegen FDS, maar de ploeg stond nu ook met lege handen na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Oosterkamp op het sportpark “De Boekweit” het werd nu 1 – 2. 

 

Gelijk na de aftrap stond de ploeg van Richard Tempelman al tegen de 0 – 1 achterstand aan te kijken, na balverlies op het middenveld kwam de bal voor de voeten van Ruweäl Heymans die zich dit buitenkansje niet aan zich en de ploeg liet voorbij gaan en schoot binnen. SCD’83 probeerde snel deze domper recht te zetten en het kreeg mogelijkheden die door eigen slordigheden om zeep werden geholpen. In de vijf en twintigste minuut voorkwam doelman Koes met een attente reactie dat FDS niet naar 0 – 2 uit kon lopen door een vlijmscherp schot in de hoek van Tom Lukas naast zijn doel te tikken. Enkele minuten later (28e) stond de gelijkmaker voor SCD’83 op het bord, Tim Dekker legde de bal uitstekend voor en met een stuit schoot Peter Joosten onhoudbaar voor doelman Ben Plat binnen 1 – 1.

SCD’83 kreeg daarna mogelijkheden op meer en had pech in de 34e minuut toen Peter Joosten op aangeven van Jordi Hulleman ineens de FDS-veste testte via de vuist van de goalie en lat stuiterde de bal het veld weer in. Op slag van rust knalde Ramon Hulleman nog eens rakelings over. Rust 1 – 1. Nadat Erik Wencker in het begin van de tweede helft nog strandde op de FDS sluitpost en Peter Joosten zijn schot net aan de verkeerde kant voor het doel langs zag gaan liep de tank met inspiratie en flitsende aanvallen bij SCD’83 snel leeg in de resterende tijd.

 

Met nog een half uur te gaan zakte de grond onder de bodem bij SCD’83 helemaal weg toen vanuit een cornerbal Tom Lukas in de 60e minuut  1 – 2 binnen kopte. Pogingen om het tij te keren bij SCD’83 daarna liepen op niets uit. FDS hield ook in deze wedstrijd tegen SCD’83 stand.  

Foto's: http://bit.ly/2FET8oC

Bijlage: open bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl