Persbericht Regioteam

Persbericht Regioteam
12-03-2013
Door: Hans Heering

 

HHC Hardenberg aantrekkelijke tegenstander voor het Regioteam’

 

Na twee Braziliaanse tegenstanders (Grêmio Porto Alegre en Cruzeiro Esporte Clube) en één keer de beloften van SC Heerenveen, is gemeentelijke topklasser HHC Hardenberg de volgende tegenstander van het Regioteam. ‘Er is voor HHC Hardenberg gekozen omdat het een kwalitatief goede tegenstander is die bovendien ook nog aantrekkelijk is voor het publiek’, aldus de heren Gerrit Jan en Bert Lennips van Bruchterveld die in nauwe samenwerking met Johan Gaasbeek de organisatie van de wedstrijd voor hun rekening nemen.  

De wedstrijd wordt dinsdag 28 mei 2013 gespeeld op sportpark “Noppenweide” in Bruchterveld. De aftrap is om 19.30 uur. 

 

‘HHC Hardenberg is een heel goede tegenstander’, aldus coach Gert Heerkes. Daaruit blijkt dat de keuze voor de topklasser van harte wordt ondersteund door hem en zijn collega Michel Jansen.

De coaches hebben de clubtrainers inmiddels gevraagd om kandidaten voor het Regioteam van de gemeente Hardenberg voor te dragen. Evenals vorig jaar zal de topscorer van de gemeente Hardenberg ook in de regioselectie worden opgenomen. Dat betekent dat de club waar die speler speelt, wordt vertegenwoordigd door die speler. Op dit moment wordt het topscorerklassement aangevoerd door Martijn Huisjes van Bruchterveld. Ook is er al contact gezocht met een aantal spelers uit het topamateurvoetbal of betaald voetbalorganisaties. Voorwaarde is dat de gastspeler een relatie heeft of had met de gemeente Hardenberg en/of met een voetbalvereniging uit de gemeente.

 

Initiator Johan Gaasbeek verduidelijkt nog eens de selectieprocedure ingeval van een blessure of (na)competitieverplichtingen van de geselecteerde speler. ‘Als een speler zich moet afmelden in verband met een blessure of een andere reden, dan zal een andere speler van dezelfde club worden geselecteerd’, zegt Gaasbeek. 

Hij besluit: ‘Als de speler zich moet afmelden omdat zijn club nog actief is de bijvoorbeeld de nacompetitie, dan wordt een standby gastspeler ingezet of een speler uit het hoogst geklasseerde team in de regio’.

>>>>> Einde persbericht <<<<<

 

J.G. (Hans) Heering

PR functionaris Regioteam Hardenberg

Mr. Zacharias Tijllaan 23

7701 HS  DEDEMSVAART

Tel. 0523-613645 / Mobiel: 0650257690

Email: hansheering@hotmail.com

Bijlage: Geen bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl