Thomas Snoeijer nieuw bestuurslid

Thomas Snoeijer nieuw bestuurslid
12-11-2017
Door: SB

Het bestuur van SCD’83 deelde tijdens de ledenvergadering van afgelopen maandag 6 november mede dat Franklin van Elburg vroegtijdig zijn functie als bestuurslid zal neerleggen. Hij was de afgelopen vier jaren verantwoordelijk voor de sponsoring van SCD’83.

 

We zijn bijzonder verheugd om zijn opvolger aan jullie te kunnen voorstellen. Thomas Snoeijer treedt vanaf heden toe tot het bestuur van SCD’83 en zo blijft het bestuur bestaan uit een negental. Hieronder stelt hij zichzelf aan jullie voor:

 

Mijn naam is Thomas Snoeijer, 21 jaar oud. De meesten van jullie kennen mij wellicht persoonlijk, anderen misschien alleen van gezicht. Ik ben vanaf mijn 5e al lid van SCD’83 en dus al heel wat jaren te vinden op sportpark ‘De Boekweit’. Begonnen in de F3 en door de jaren heen doorgestroomd richting de 1e selectie van SCD’83. Wegens een afgescheurde kruisband ben ik momenteel geen spelend lid, maar vervul ik de functie als ‘teammanager’ van de 1e selectie. Naast de voetbal ben ik in mijn vrijetijd regelmatig te vinden in de sportschool, dit alles om zo fit mogelijk te blijven.

 

De komende jaren zal ik naast spelend lid van SCD’83 ook plaats nemen in het bestuur van de club. Ik zal mij gaan richten op het commerciële aspect van de vereniging, oftewel de sponsoring. Ik zal mij vooral bezig gaan houden met het uitbreiden en professionaliseren van de door de jaren heen opgebouwde beleidsstukken.

 

Onlangs ben ik afgestudeerd voor de studie ‘Small Business & Retail Management’. Een commerciële opleiding aan Hogeschool Windesheim te Zwolle. Deze kennis in combinatie met mijn ervaringen die ik hedendaags opdoe als consultant, ga ik zoveel mogelijk proberen toe te passen als verantwoordelijke voor de sponsoring van SCD’83. Mochten jullie meer van mij willen weten, of gedachten hebben over “hoe het eventueel ook kan”, schiet me gerust even aan. 

Bijlage: open bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl