SCD’83 struikelt over SVN’69

SCD’83 struikelt over SVN’69
15-10-2017
Door: b.h.

 

SCD’83 heeft een bijzondere slechte middag beleefd op het sportpark Tussenboerslanden in Nijeveen tegen SVN’69 en het verloor met 5 – 1.

 

Al binnen de minuut liet SVN zien wat het van plan was deze middag het schot van Ramon Oldeman in vrijstaande positie ging rakelings over. Aan de andere zijde leek SCD’83 de openingstreffer naar zich toe te halen, Leon Breukelman van zeker 35 meter verraste bijna doelman Klaas Schraa die de bal net naast kon tikken. SVN’69 was feller in de duels en legde meer strijdlust aan de dag. Na de waarschuwing in de eerste minuut was het in de 8e minuut raak voor SVN’69, Leon Wessels vond vanaf rechts de vrijgelaten Bart Meijer die de eerste binnen knalde (er zouden er nog meer volgen van hem deze middag). SCD’83 kwam niet verder dan een aantal cornerballen maar moest toezien dat Bart Meijer zijn en SVN tweede na twintig minuten kon binnen leggen nadat hij doelman Koes die ver was uitgelopen gepasseerd had 2 – 0. Na 26 minuten leek de SVN-ploeg op rozen te zitten. De cornerbal van Frank Smit bereikte wederom Bart Meijer die geen moeite had en met de vrijheid om van dichtbij nummer 3 voor zijn ploeg binnen te tikken. Om het tij te keren voor wat er nog gekeerd kon worden wisselde trainer Tempelman in de 34e minuut Jordi Hulleman en Mathijs Schumacher werden gewisseld voor Ferron Kroezen en Erik Wencker. In de 40e minuut was Bart Meijer dichtbij zijn 4e van de middag maar dit feest ging niet door. Rust 3 – 0.

 

SCD’83 leek in de 49e minuut te gaan scoren echter de bal van Martijn Hamhuis vloog voor het SVN doel langs. In de 54e minuut was de thuisploeg wel efficiënter invaller Jeroen Westenbrink tekende voor deze 4 – 0. Enkele minuten later stond de teller op 4 – 1 nadat Erik Wencker een cornerbal op de lat had gekopt tikte Martijn Hamhuis de vallende bal achter doelman Schraa. Met nog een kwartier te spelen en kansjes over en weer bepaalde SVN’69 de eindstand op 5 – 1 invaller Denzel van Halen schoot de bal achter doelman Jelmer Koes.            

Foto's: http://bit.ly/2gkvy63

Bijlage: open bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl