SCD'83 start definitief met G-voetbal

SCD'83 start definitief met G-voetbal
23-07-2017
Door: Gerrit Hilberink

Na een drietal succesvolle proeftrainingen, is besloten definitief te gaan starten met een groep G-voetballers op woensdag 6 september. Na afloop van de derde training op 5 juli werd in het clubhuis een korte presentatie gehouden en werden de plannen verder uitgelegd. Hierna bleek dat we zeker kunnen starten met tien spelers en speelsters. Dit heeft ons doen besluiten hiermee door te gaan. Het enthousiasme bij spelers en begeleiders was groot.

Coördinatie/training

Gert Benjamins, de initiatiefnemer van het G-voetbal, zal zich verder niet inhoudelijk hiermee gaan bemoeien, behalve vanuit zijn functie als bestuurslid. Anchelle Prins zal namens de begeleidersgroep de coördinatie op zich gaan nemen. De trainingen worden verzorgd door Anchelle en Ilse Prins, Erik Hakkers, Lars Scholten en Gerrit Hilberink.

Training/wedstrijden

Er zal iedere woensdag worden getraind van 19:00 tot 20:00 uur. Voorlopig is het spelen van wedstrijden nog niet aan de orde, maar we sluiten zeker niet uit dat we in de nabije toekomst contact gaan zoeken met verenigingen in de regio voor het spelen van (oefen)wedstrijden. Plezier In eerste instantie staan plezier en wekelijks lekker samen voetballen voorop. Terugkijkend op de zeer geslaagde proeftrainingen, zal dit zeker geen enkel probleem zijn.

Interesse/informatie?

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Anchelle Prins. Zij is telefonisch bereikbaar op 06-43931384.

Bijlage: open bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl