Jeugdleden JVC lopen voor pannaveldje

Jeugdleden JVC lopen voor pannaveldje
01-05-2017
Door: JVC Dedemsvaart

Jaarlijks werd er door de jeugdcommissie van JVC Dedemsvaart – de gezamenlijke jeugdafdeling van SV Dedemsvaart en SCD '83 – een sponsorloop georganiseerd om wat meer financiële armslag te krijgen. Dit jaar heeft de commissie een concreet en ambitieus doel vastgesteld. Men wil graag een pannaveldje realiseren. De voetballers – jongens èn meisjes – gaan woensdag 10 mei aanstaande lopen om die ambitie te helpen verwezenlijken. Niet gewoon (hard)lopen, maar een loop met hindernissen, de “JVC Obstacle Run”. 

De jeugdcommissie organiseert de loop met hindernissen samen met John Mol van Power Jungle Dedemsvaart. Het parcours wordt uitgezet op en naast het hoofdveld. 

Voor ouders en andere familieleden wordt het een mooi spektakel om naar te kijken. Het startschot wordt om 19.00 uur gegeven. Voor de jeugdspelers die het meeste sponsorgeld binnenhalen – de nummers 1,2 en 3 van de lijst – krijgen twee voetbalkaartjes voor een wedstrijd van FC Twente, PEC Zwolle of FC Emmen. Direct na de “JVC Obstacle Run” wordt er een grote verloting gehouden. 

Sportplezier vergroten 

'De prijs voor het aanleggen van een pannaveld van 6x12 meter met kunstgras bedraagt minimaal € 10.000,00', vertelt Roland Knol. 'Wij zijn er van overtuigd dat met het pannaveldje het sportplezier wordt vergroot en de trainingsmogelijkheden worden uitgebreid. Wij hebben niet de illusie dat wij het benodigde geld met één pannaveldloop met hindernissen binnen halen. Wij hopen wel dat wij woensdag 10 mei een mooi beginkapitaal bij kunnen schrijven', besluit de penningmeester van de Jeugd Voetbal Combinatie Dedemsvaart.

Bijlage: open bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl