Van de bestuurstafel

Van de bestuurstafel
30-04-2017
Door: Bestuur

Naast alle dagelijkse beslommeringen die spelen binnen een voetbalvereniging, zijn er ook een aantal zaken die we in het bijzonder willen benoemen. 

Het derde:

Allereerst willen we ook vanaf deze plaats nog eens onze bewondering en waardering uitspreken over de wijze waarop ons derde elftal, onder leiding van Richard Hans en Mark Kuik, het kampioenschap behaald heeft. Zonder puntverlies kampioen worden zullen niet veel teams na kunnen zeggen. Tot nu toe hebben ze nog steeds geen punt verloren maar alle wedstrijden winnend afgesloten. Op 01 april werd het kampioenschap reeds behaald maar op 08 april is dit door de heren spelers en begeleiders goed gevierd. 

Regioteam:

Verder zal het u niet ontgaan zijn dat SCD’83 op dinsdag 30 mei de organiserende vereniging is van het evenement waarbij het Regioteam van de gemeente Hardenberg een wedstrijd speelt tegen een mooie tegenstander. Johan Gaasbeek, de initiatiefnemer van deze jaarlijks terugkerende happening, is samen met een comité vanuit SCD’83 druk bezig om dit evenement te doen slagen. 

Op 30 mei aanstaande zal de onder 20 selectie van Ajax Cape Town de strijd aangaan met een team dat bestaat uit spelers afkomstig van alle Hardenbergse verenigingen en spelers die hun roots in deze gemeente hebben. Het belooft een mooi evenement te worden. 

Nacompetitie:

Of SCD’83 ook in de gelegenheid is om spelers af te staan voor deze wedstrijd is nog maar de vraag. Ons eerste elftal lijkt namelijk af te stevenen op deelname aan de nacompetitie voor een mogelijke plek, volgend seizoen, in de tweede klasse. Op het moment van schrijven durven wij te stellen dat het mislopen van een periodetitel vrijwel onmogelijk is. Maar niets is onmogelijk dat weten wij ook. Als de selectie er echter in slaagt om in één van de drie nog resterende competitie wedstrijden één punt te behalen is deelname aan de nacompetitie een feit. 

De situatie die dan ontstaat vergt ook nu al veel voorbereiding maar daar zullen we zeker in slagen. 

Enquete:

Uit een gehouden enquete is in ieder geval één punt naar voren gekomen en dat is dat leden graag gebundeld informatie willen ontvangen. Het eerder door SCD’83 uitgebrachte clubblad werd genoemd. In deze tijd waarin de digitale snelweg echter zoveel mogelijkheden biedt past een clubblad niet echt. Zodoende ontstond het idee voor een Nieuwsbrief. Het idee is geboren en zal medio mei zijn primeur beleven. Meer nieuws hierover in de Nieuwsbrief.

Bijlage: Geen bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl