SCD'83 moet op zoek naar nieuwe hoofdtrainer

SCD'83 moet op zoek naar nieuwe hoofdtrainer
29-11-2016
Door: Het Bestuur

Trainer Marcel Smid is bezig met zijn laatste seizoen als leermeester van de eerste selectie van SCD'83. Dat is de uitkomst van gesprekken tussen hem en het bestuur van SCD'83. Zowel spelers als bestuur hadden graag gezien dat Smid voor een derde seizoen had bijgetekend. De trainer was tot voor kort dezelfde mening toebedeeld.

Deze gedachte werd echter verstoord toen VV De Weide uit Hoogeveen hem benaderde met de vraag of hij interesse zou hebben om hoofdtrainer bij hen te worden m.i.v. het seizoen 2017-2018. De Weide, momenteel uitkomend in de tweede klasse, biedt Smid de gelegenheid als trainer aan de slag te gaan op dit niveau. Het past in de ambitie van de trainer om aan de slag te gaan in Hoogeveen bij de vereniging waar hij geruime tijd in de jeugd heeft gespeeld. Er was dus al sprake van enige binding.

SCD'83 betreurt de uitkomsten van de gesprekken maar gunt trainer Smid van harte deze mogelijkheid. Het betekent echter dat het bestuur in samenspraak met de eerste selectie op zoek zal moeten naar een nieuwe invulling voor de positie van hoofdtrainer.   

Bijlage: Geen bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl