Voorbeschouwing SCD'83 2 - vv Bruchterveld 2

Voorbeschouwing SCD'83 2 - vv Bruchterveld 2
13-10-2016
Door: Jorn van Faassen

Zaterdag 15 oktober 12:30 staat de wedstrijd tussen de nummers 7 en 9 van de 3e klasse G op het programma. Beide elftallen hebben reeds 6 punten verzameld, maar de Dedemsvaarters hadden daar een wedstrijd minder voor nodig.

Gezien het resultaat van de afgelopen speelronde leven beide elftallen met een goed gevoel naar de wedstrijd op De Boekweit toe. Bruchterveld versloeg Hardenberg’85 dankzij een eigen doelpunt van de Hardenbergers na een goede voorzet van Rick, tenminste dat vertelt Jarno de Weerd ons in zijn verslag. De geelblauwen hebben na twee grote nederlagen ook weer het smaak van een overwinning geproefd en is gebrand om de Bruchterveldse mannen voor te blijven op de ranglijst. De man in vorm, Niek Mulder, was vorige week erg gretig tijdens zijn invalbeurt en goed voor drie doelpunten. Daar komt nog bij dat Papito goed uitgerust terug is gekomen van zijn vakantie in Curaçao en we daarmee over een extra aanvaller beschikken.

Op basis van de elftalfoto van ‘het Twidde’ van Bruchterveld zijn er een aantal wijzigingen te zien in de selectie. Zo staan de gebroeders Potgieter er gezamenlijk leuk op, maar ontbreekt de in Dedemsvaart welbekende theatermaker Guus ter Stege, beter bekend als ‘Guusje’. In de verslagen valt nog wel te lezen over zijn avonturen en onze Janus hoopt toch echt dat deze jongen er zaterdag bij is.

Wanneer de uitslagen van vorig seizoen erbij worden gehaald, een 4-1 overwinning op de ‘Noppenweide’ en een 3-2 thuisoverwinning (na een 3-0 voorsprong), lijkt het hoogstwaarschijnlijk dat beroepsgokkers Wouter Kolthof, Jens Otten en Robbert Reinders een 1 zullen invullen. Dat het de vorige keer nog moeilijk werd voor SCD kwam door de tactische spelomzetting van Bruchterveld. Dit seizoen hebben ze dit ook geprobeerd tegen Vroomshoopse Boys na een 2-0 achterstand. Trainer Harold Muis stuurde ook daar in de tweede helft zijn elftal in een 3-3-4 formatie het veld op. Echter, het mocht niet baten deze keer bleek na de 4-1 nederlaag. Desondanks is SCD gewaarschuwd voor het wisselen van tactieken en men weet een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Wij hopen u allen te zien zaterdag 15 oktober 12:30 op veld 3 van sportpark De Boekweit.

Bijlage: Geen bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl