Bestuur compleet

Bestuur compleet
21-09-2016
Door: Het Bestuur

De ledenvergadering heeft in november 2014 toestemming gegeven aan het bestuur om tussentijds nieuwe bestuursleden te benaderen om het bestuur weer op een negental te krijgen. 

Vorig jaar konden we Gert Benjamins en Léon ten Brinke al toevoegen aan het bestuur. Nu zijn we er uiteindelijk in geslaagd om een negende persoon toe te voegen. Een directe meerwaarde. We zijn bijzonder verheugd om een vrouw welkom te kunnen heten in het bestuur. 

Hieronder stelt zij zichzelf kort aan u voor. In november 2016 zal zij tijdens de ledenvergadering formeel worden voorgedragen. 

Mijn naam is Simone Buitenhuis en ik ben 25 jaar oud. Sommigen van jullie zullen mij wellicht kennen van de periode dat ik bij JVC Vrouwen 1 heb gevoetbald. Destijds ben ik begonnen in het eerste echte meisjeselftal van SCD'83 en heb elf jaar gevoetbald in Dedemsvaart. Inmiddels voetbal ik drie jaar niet meer, maar houd ik nog wel van sporten. Ik mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen, maar ik kijk af en toe ook nog wel eens bij mijn oude teamgenoten. De komende jaren zal ik op een andere manier actief zijn binnen het voetbal; ik mag mij namelijk bezig houden met de communicatiezaken van SCD'83. En nu is communicatie een breed begrip, maar het gaat onder andere om het beleid/de uitstraling, de sociale media, de website, communicatie naar externe partijen, maar ook de communicatie binnen SCD'83. Onlangs ben ik afgestudeerd voor de studie Communicatie aan het Windesheim in Zwolle, dus ik hoop dat ik veel kennis in de praktijk kan brengen. Ik heb er in ieder geval zin in! Mochten jullie nog meer van mij willen weten, ik ben regelmatig op het sportpark en in de Basis, dus schiet me gerust even aan.

Bijlage: open bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl