Nieuwsberichten vanuit het bestuur:

Nieuwsberichten vanuit het bestuur:
10-06-2016
Door: Het Bestuur

Het seizoen loopt bijna ten einde. Op het moment van schrijven zijn er nog twee activiteiten gepland op sportpark De Boekweit. Aanstaande zaterdag het alom bekende "7 tegen 7 Corner toernooi" en op zaterdag 18 juni is er de Clubdag van S.C.D.'83. Met die activiteit ronden wij dit seizoen af. 

Programma Clubdag 18 juni 2016:  Voor de Clubdag zijn kosten noch moeite gespaard voor een leuk en onderhoudend programma. Zo is er de mogelijkheid de kunsten te vertonen tijdens een heus Pannatoernooi (inschrijven kan in ons Clubhuis maar ook per mail: activiteiten@scd83.nl ). Tevens is er nog gelegenheid om mee te doen aan het Bubblevoetbal. Dit toernooitje zal vast bevorderlijk zijn voor de lachspieren van toeschouwers. 

Dan is er ook nog de uitdaging om de beste keeper van SCD'83 van dit moment, Jelmer Koes, te verslaan vanaf de Penaltystip. Wie durft het aan. Jelmer heeft al te kennen gegeven zich dusdanig voor te bereiden dat hij op 18 juni niet te passeren zal zijn. 

Rond 15.00 uur gaan we in "hoog tempo" verder met een wedstrijd "Walking Voetbal". Een strijd tussen onze oud voetballers waarbij snelheid niet meer belangrijk is maar waarbij gochme en spelinzicht de voornaamste ingrediënten zijn. 

Na deze wedstrijd is er nog een grootse onthulling welke plaats zal vinden in ons Clubhuis. U bent allen uitgenodigd om deze bijzondere onthulling bij te wonen omstreeks 15.45 uur. Tevens zal de uitslag bekend worden gemaakt wie de meeste waardebonnen heeft verkocht tijdens de door SCD'83 georganiseerde bonnenactie. Nadien zullen twee oud eerste elftallen de strijd met elkaar aanbinden. Daarna hopen we dat het nog lang leuk en gezellig zal zijn in ons Clubhuis onder het genot van een hapje en een drankje. 

Clubhuis de Basis: Om ook volgend jaar weer terecht te kunnen in De Basis voor een kop koffie, een broodje etc is het van belang dat er voldoende vrijwilligers zijn om alle diensten bezet te krijgen. Doordat een aantal vrijwilligers hun activiteiten in dit kader hebben stopgezet, zijn we weer nieuwe aanwas nodig. Dus mocht u enkele uren per maand van uw tijd willen schenken aan de club, dan is dit wellicht een goede gelegenheid. Vele handen maken licht werk, dat is ook hier het geval. Voor deze werkzaamheden is het geen voorwaarde om verstand van voetbal te hebben. Het is namelijk geen beginnen aan tegen al dat voetbalverstand dat zich meestal verzamelt aan de andere kant van de bar. 

Successen JVC Dedemsvaart Wellicht heeft u al vernomen dat een aantal aan JVC verbonden leden zeer succesvol is geweest tijdens het door de KNVB georganiseerde Straatvoetbal. Een team en twee individuele heren mogen vanwege het door hen behaalde succes hun kunsten vertonen tijdens de Landelijke finale op 25 juni in Rotterdam. Mede dankzij een financiële bijdrage van de gemeente en de twee Dedemsvaartse voetbalverenigingen is het mogelijk voor de spelers en hun supporters om per luxe touringcar af te reizen naar Rotterdam. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar om ook mee te gaan. Van u zal een kleine eigen bijdrage van maximaal 5 euro gevraagd worden om bij te dragen in de kosten. 

Binnenkort zal u hier nader bericht over krijgen middels een uitnodiging welke zal worden uitgaan op zowel de sites van SV Dedemsvaart, JVC Dedemsvaart en SCD'83. 

Daarnaast hopen we zeer binnenkort voor JVC een tweede succes te boeken. We zijn dichtbij de officiële benoeming van een nieuwe voorzitter voor JVC ter vervanging van Redmer Kornelis. Daarnaast krijgt de organisatie van JVC steeds meer vorm en groeit daarmee het vertrouwen dat komend seizoen weer een succesvol seizoen zal zijn. We zijn er echter nog niet. Nog niet alle voorwaarden zijn ingevuld. We rekenen op een ieders medewerking om hierin te slagen.

Bijlage: open bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl