1e wedstrijd 35+

1e wedstrijd 35+
27-03-2016
Door: Martijn Bouwman

Vrijdagavond 18 maart heeft de 1e wedstrijd van het 35+ voetbal voor SCD’83 plaatsgevonden in Gramsbergen. Nadat we welkom waren geheten door de voorzitter van Gramsbergen met een kop koffie, werden de kleedkamers opgezocht door de 35 plussers. Er werd 2x25 minuten gespeeld op een half helft. Voor SCD’83 gingen de volgende spelers de wei in: 

Richard “Tipsy” Hans (keeper) 

Martijn “Spijker(hard)” Bouwman 

Henk “El Presidente” Kobes 

Gerald “IJzeren Rinus” Ouwerkerk 

Emiel “(Goed)” Koop 

Richard “Messi (op leeftijd)” Tempelman 

Wim “Slager” Kosse 

Jos “Het scheermes” Koopman 

Marcel “Handige Harry” Lamberink 

Michael “Trukendoos” de Vries 

In het begin van de wedstrijd werd er door SCD’83 wat zenuwachtig begonnen, doordat er nog onvoldoende zelfvertrouwen in eigen kunnen aanwezig was. Het 1e schot van Gramsbergen op het SCD’83 doel werd stijlvol klemvast gepakt door Richard. In de 6e minuut werd er vlot gecombineerd en dit resulteerde in een goede aanval, waarbij Martijn doorschoof naar voren en bal keurig in het zijnetje van het doel van de tegenstander deponeerde. Deze goal zorgde voor wat meer ontspanning in het team van SCD’83. De 1e helft werd uiteindelijk afgesloten met een 4-1 voorsprong. 

In de 2e helft besloot Gramsbergen wat meer gas te geven, wat resulteerde in een aantal schoten op het doel van SCD’83, waarvan de meeste door Richard klemvast werden gepakt. Aan het einde van de 2e helft creëerde SCD’83 weer een aantal kansen in de omschakeling, waarvan er ook een aantal werden verzilverd. Eindstand was 9-2 voor SCD’83. Na de sportieve wedstrijd werd in het clubhuis van Gramsbergen nog gezellig nagepraat onder het genot van een borrel. Iedereen was het er over eens, dat dit zeker een vervolg verdient op korte termijn. 

Mochten er in Dedemsvaart nog belangstellenden zijn om ongedwongen een partijtje voetbal te spelen, iedereen is welkom. De eerstvolgende speeldata van het 35+ voetbal zijn 8 april, 22 april, 6 mei en 19 mei aanvang om 20.00 uur op het kunstgrasveld van het sportpark.

Bijlage: open bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl