SCD'83 = OKAY

SCD'83 = OKAY
16-10-2015
Door: Franklin van Elburg

Enige tijd geleden was het dubbel feest bij SCD'83. Clubgids: Voor het eerst in haar geschiedenis kon de club haar eigen clubgids presenteren. Onder leiding van Franklin van Elburg was de commissie in samenwerking met DP Media er in geslaagd een werkelijk schitterende clubgids te presenteren. Het eerste exemplaar werd symbolisch overhandigd aan de eerste voorzitter van de vereniging, de heer Martin Kuiterman. 

Sponsorbijeenkomst: Stiekem waren enkele personen eerder die middag al in de gelegenheid geweest een inkijkje te nemen in de gids. Dat was tijdens de door SCD'83 georganiseerde bijeenkomst voor GROTE sponsoren van de vereniging. Zij werden uitgenodigd voor een heerlijke, door Fernande Brand, geserveerde lunch bij "De Kalkwieke". Uitgenodigd waren de sponsoren die al jaren het team van SCD'83 Actives vormen. Dit betreffen de heren Jan Jouke Zwaagstra van "The Phone House", Edwin Luinstra van "Luinstra Bronbemaling BV" en Robin Drent van het alom bekende "DP Media". 

Naast deze bedrijven waren ook de heren .. van der Graaf van Van der Graaf "De Molen" en last but not least Edward van Dijk van "OKAY Fashion and Jeans". Het gezelschap werd aangevuld met de voltallige eerste selectie van SCD'83 inclusief de technische staf. 

SCD'83 wilde middels deze lunch de sponsoren in het zonnetje zetten om te laten zien hoe dankbaar we wel niet zijn met de bijdrage die zij leveren om het voetballen mogelijk te maken. 

Na de presentatie van alle spelers aan de heren sponsoren, werden de bedrijven van de sponsoren gepresenteerd door Franklin van Elburg. 

Zoals gezegd zijn de sponsoren van SCD'83 Actives al langer bekend met de club. Voor Van der Graaf "De Molen" was het voor de eerste keer dat hij gepresenteerd werd als GROTE sponsor. 

Edward van Dijk is natuurlijk al langer verbonden aan de club als sponsor. Al jarenlang draagt hij het voetbal in Dedemsvaart een warm hart toe. Vanaf dit seizoen zal zijn bedrijf, dat inmiddels over 21 

OKAY filialen beschikt, de HOOFDSPONSOR zijn van SCD'83. Hij gaf aan het voetbal in Dedemsvaart te willen steunen. 

Om die reden heeft hij ook besloten om hoofdsponsor te worden van SVD en ons beider jeugdvereniging JVC Dedemsvaart. 

Edward van Dijk maakte goed gebruik van de gelegenheid door uiteen te zetten wat voor hem de motivatie is om te sponsoren. Zoals gezegd is de voornaamste reden omdat hij het voetbal in Dedemsvaart een warm hart toedraagt. Daarnaast natuurlijk om de naamsbekendheid te vergroten van zijn bedrijf OKAY. Om diezelfde reden sponsort hij ook het OKAY schaatsmarathon team. 

Hij wees de aanwezigen echter ook op het feit dat leden van de club eens stil moesten staan bij zijn bedrijf als ze op zoek waren naar een mooie spijkerbroek of andere modieuze kleding. Een club kan niet zonder sponsor en een bedrijf niet zonder klanten. Als beide partijen aan elkaar denken is dat in beider voordeel. 

Dit bood voorzitter Henk Kobes een mooi aanknopingspunt voor zijn dankwoord gericht aan de sponsoren. Hij wees nogmaals op het belang van sponsoren voor de club. Hun bijdrage is bijna onmisbaar. De motivatie van sponsoren blijft groot als zij zien dat leden er aan denken om hun aankopen te doen juist bij die bedrijven. 

Kobes mocht de aanwezige heren namens de vereniging nog een presentje overhandigen evenals een mooie ingelijste foto van de eerste selectie van SCD'83. 

De spelers begaven zich vervolgens naar de Boekweit om zich al voor te bereiden op de te spelen wedstrijd die middag. Hoofdtrainer Marcel Smid bleef nog even om de sponsoren een inkijkje te geven in zijn methode van werken en zijn visie op het zo mooie spelletje.

Bijlage: open bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl