SCD'83 en Vriendenloterij gaan samenwerken

SCD'83 en Vriendenloterij gaan samenwerken
08-09-2015
Door: Het Bestuur

SCD'83 is een samenwerking aangegaan met de Vriendenloterij. Dit kan voor ons zeer lucratief zijn. We weten echter ook dat alleen de zon voor niets op gaat. De Vriendenloterij zal ons ondersteunen als wij daarvoor de inspanning willen leveren om nieuwe deelnemers te werven. Van elk door SCD'83 verkocht lot zal zij maandelijks € 6,50 ontvangen. Dat is dus de helft van de prijs der loten. Als wij er in slagen om 50 deelnemers te werven, zal dat de club al snel een kleine € 4.000,- op jaarbasis opleveren. Met de opbrengst willen wij bijdragen aan de verdere doorontwikkeling van JVC Dedemsvaart. Dat is dus het goede doel waarvoor wij ons in willen spannen. 

Wat gaat er gebeuren!?! 

Op donderdagavond 17 september aanstaande zal een belpanel, bestaande uit clubmensen, alle leden van SCD´83 benaderen per telefoon. U krijgt dan de vraag of u wilt deelnemen aan de Vriendenloterij. U helpt onze vereniging enorm door hiermee in te stemmen. 

Mocht u al meespelen met de Vriendenloterij dan kunt u het bestaande lot ook omzetten. Vanaf het moment van omzetting zal SCD´83 de helft van de lotprijs uitgekeerd krijgen. 

Vanuit het bestuur van SCD´83 wordt deze actie van harte bij u aanbevolen. Het is een leuke manier om én kans te maken op prijzen en tegelijkertijd de vereniging te steunen. 

Als u alvast nadenkt over deelname zijn we op 17 september het vrij snel eens met elkaar. Ik zou zeggen: 'We spreken elkaar!'

Bijlage: open bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl