Sponsorloop voor Hospice Dedemsvaart

Sponsorloop voor Hospice Dedemsvaart
07-09-2015
Door: Henk Kobes

Een hospice voor Dedemsvaart en de directe omgeving voorziet in een behoefte. Deze behoefte is palliatieve zorg voor iedereen in de meest kwetsbare eindperiode van een mensenleven. Er is juist dan vaak behoefte aan een huiselijke sfeer, waar vanuit betrokkenheid zorg en begeleiding wordt geboden. Een kleinschalig bijna-thuis-huis, waar gasten worden verzorgd door familie en vrienden, vrijwilligers en hun eigen zorgverleners – bijna zoals thuis. Het verblijf in het hospice moet voor iedereen die daar gebruik van wil maken mogelijk zijn, ongeacht gezindte, levensovertuiging of afkomst. 

Bovenstaande tekst is afkomstig van de website www.vriendenhospicededemsvaart.nl. 

Om het functioneren en voortbestaan van de Hospice in Dedemsvaart mogelijk te kunnen maken, organiseren de "Vrienden van Hospice Dedemsvaart" op zaterdag 26 september a.s. een sponsorloop voor het Hospice in Dedemsvaart. Deze loop wordt gehouden vanuit het zwembad "de Kiefer" aan de Nieuwe Wijk 14. 

Er kan gekozen worden uit drie rondes: - een rondje van 800 meter (met name voor de jeugdige lopers) - een rondje Kotermeer (± 2,5 km). - een rondje Kotermeer en Zuiderbos (± 5 km). 

Om 14.00 uur zal de loop starten. Deze zal eindigen om 16.30 uur. Vanaf 13.30 uur is "de Kiefer" geopend om, indien gewenst, als kleedruimte te gebruiken. 

Wij, SCD'83, willen dit goede doel bij u onder de aandacht brengen. Wellicht wilt u of wil jij bijdragen door als deelnemer mee te lopen met deze sponsorloop. 

Lopers kunnen zich aanmelden via e-mail: info@vriendenhospicededemsvaart.nl of tinusdevries@hotmail.nl of telefonisch via 06-22821749. 

Op het formulier dat is toegevoegd als bijlage kan men noteren wie sponsort en welke bijdrage men daarvoor ontvangt. 

Vanzelfsprekend kunt u ook zelf een financiële bijdrage doen. Dit kan door te storten op rekeningnummer NL93 RBRB 0896 7747 08 ten name van Stichting Vrienden van Hospice Dedemsvaart.

Bijlage: open bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl