Gemeentecup 2015 zaterdag 15 augustus

Gemeentecup 2015 zaterdag 15 augustus
08-08-2015
Door: Erik Hakkers

Het programma( speelschema) van de Gemeentecup 2015, die op zaterdag 15 augustus wordt gehouden op het sportpark “De Boekweit”in Dedemsvaart, vindt u op de site van de Gemeentecup Hardenberg. Het overleg met de gemeente kan leiden er een ietwat andere veldindeling. Het reglement van de Gemeentecup vindt u als bijlage bij deze brief.

SV Dedemsvaart last een nieuw en speels wedstrijdelement in. Wie wordt de “Schutterskoning van Hardenberg”. Elk team vaardigt vier spelers af die elk twee schoten afvuren langs de sportradar. Het vangnet is een doelnet. Wie bereikt de hoogste snelheid met de bal ofwel wie heeft de hardste trap in de benen. De indeling welk team wanneer moet schieten, wordt vroegtijdig genoeg bekend gemaakt. Er zijn drie prijzen beschikbaar.

Bij de aanmelding op het wedstrijdsecretariaat, in de bestuurskamer van SV Dedemsvaart, kan de lijst afgegeven worden van deelnemende spelers( artikel 8). U zou ons een plezier doen als u dan ook de namen van de vier spelers aangeeft voor de “Schutterskoning van Hardenberg”.

Bij de ingang van het sportpark krijgt u een kaart aangereikt waarop voor uw elftal relevante informatie staat. Kleedkamerindeling etc. Wij geven u in overweging om zoveel mogelijk gezamenlijk te reizen. Het zal de parkeerdruk verminderen.

De afspraak is dat iedere vereniging – zie art. 10 van het Reglement - € 75 inleggeld moet betalen. Mag ik u verzoeken dit bedrag over te maken naar: NL07 RABO 0312955200 van SV Dedemsvaart.

De entree is gratis. Een verloting wordt gehouden met leuke prijzen. Er zijn drie trekkingen: om 12 uur, om 14 uur en om 16 uur. De gekochte loten blijven geldig. Prijzen af te halen in de bestuurskamer.

Het bestuur hoopt en verwacht veel bezoekers: de supporters zijn benieuwd naar de nieuwe opstellingen, de competitie komt er immers aan! Wij denken dat het een spannend en sportief toernooi wordt en verwachten een goede winnaar.

Vragen? Richt je tot ondergetekende. Ik beantwoord de vragen graag.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur SV Dedemsvaart,

Alle Pijlman 06 53 64 25 14

ajpijlman@kpnmail.nl

Bijlage: open bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl