Bestuur SCD'83 weer compleet

Bestuur SCD'83 weer compleet
28-05-2015
Door: Henk Kobes

Bestuur SCD'83 weer compleet!

 

Op de Algemene ledenvergadering van 10 november 2014 nam Jan Vasterd afscheid als bestuurslid van SCD´83. Op dat moment was er nog geen vervanger voor hem gevonden. Het bestuur kreeg toentertijd de opdracht en toestemming op zoek te gaan naar een waardig vervanger en deze zonder tussenkomst van de Algemene Ledenvergadering te benoemen.

 

Inmiddels menen wij geslaagd te zijn in deze opdracht. Léon ten Brinke is bereid gevonden om plaats te nemen in het bestuur. De komst van Léon leidt wel tot een verschuiving van portefeuilles binnen het bestuur. Hij zal als bestuurslid verantwoordelijk zijn voor de gang van zaken aangaande de kantine. Aart Prinsen, die deze portefeuille de laatste jaren onder zich had, zal zich nu bezig gaan houden met de portefeuille "Materialen en Onderhoud".

 

Voor beide heren geldt dus eigenlijk dat er sprake is van een frisse start. Zoals gezegd, menen wij met Léon een uitermate geschikte kandidaat gevonden te hebben. Zeker gelet op zijn ervaringen die hij heeft opgedaan als horecaondernemer. Hoewel deze periode alweer enige tijd achter hem ligt, is hem de kennis nog wel bijgebleven. Hij barst dan ook van de goede ideeën om de kantine nog weer een impuls te geven in goede samenspraak met de vrijwilligers die vele tijd steken in het bedienen van de kantine.

 

Léon maakt een "stormachtige carrière" door binnen SCD'83. Zonder ook maar enige betrokkenheid te hebben met onze club, stemde hij in met het verzoek van zijn buurman Gerhard Schuurhuis, om aan de slag te gaan als kantinemedewerker. In combinatie met zijn enthousiasme vond het bestuur dit dusdanig bijzonder dat men hem de titel "vrijwilliger van het jaar" toedichtte. Nu dus een tweede stap naar een zetel in het bestuur.

 

De inmiddels 41 jarige Léon, getrouwd met Sandra, is geboren in Hardenberg. Hij woont echter alweer 10 jaar in Dedemsvaart. Zoals gezegd heeft hij in het verleden het ondernemerschap uitgeoefend in de horeca. Inmiddels is hij werkzaam bij de NS als ICT Software Test Coördinator.

 

Léon heeft aangegeven enorm veel zin te hebben in deze uitdaging. Wij als bestuur zien uit naar de samenwerking met hem.

Bijlage: open bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl