FC Twente All Stars kiest voor Hospice Harden

FC Twente All Stars kiest voor Hospice Harden
03-03-2015
Door: Erik Hakkers

FC Twente All Stars kiest voor Hospice Hardenberg

 

Zaterdag 6 juni aanstaande zal Joop Munsterman om 18.00 uur de aftrap verrichten van de wedstrijd tussen het Regioteam gemeente Hardenberg en de All Stars van FC Twente. Hij wordt daarbij geassisteerd door de pupil van de wedstrijd. Scheidsrechter Bas Nijhuis zou de wedstrijd leiden, maar moest afhaken in verband met verplichtingen elders die dag. De All Stars hebben de gewoonte om een goed doel met een cheque te verrassen. Op sportpark Polderhoek zal een cheque worden overhandigd aan de stichting Hospice Hardenberg.

In verband met de verhindering van Nijhuis, is de organisatie inmiddels op zoek naar een andere scheidsrechter die de wedstrijd tussen het Regioteam en de FC Twente All Stars gaat leiden. Het arbitrale trio zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt. Ook hoopt de organisatie ruim voor de wedstrijddag bekend te maken met welke selectie de All Stars naar Kloosterhaar komen. Omdat de spelers niet altijd beschikbaar zijn bestaat de groep uit ruim veertig namen met een FC Twente verleden.  Hierdoor speelt het team haar wedstrijden in wisselende samenstelling. Bekende namen in het team van Eddy Achterberg zijn o.a. Sander Boschker, Boudewijn Pahlplatz, Peter Wisgerhof, Ellery Cairo, Berthil ter Avest en Spira Grujic.

De perspresentatie van de selectie van het Regioteam is op donderdag 28 mei in het fraaie clubhuis van de voetbalvereniging Kloosterhaar. De aanvang is 20.00 uur.

 

 

>>>>> Einde persbericht <<<<<

J.G. (Hans) Heering

PR functionaris Regioteam Hardenberg

Tel. 0523-613645 / Mobiel: 0650257690

Email: hansheering@hotmail.com

Bijlage: open bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl