SCD'83 naar oefenwinst tegen Vroomshoopse Boy

SCD'83 naar oefenwinst tegen Vroomshoopse Boy
15-02-2015
Door: Ben Harms

 

 

SCD’83 heeft in het oefenduel thuis tegen de eersteklasser Vroomshoopse Boys  een prima resultaat neergezet door met 2 – 0 te winnen.

 

SCD’83 speelde goed, compact, slim en gedoceerd. Het wachtte de kansen af tegen een de Boys dat wel veel balcontact had maar aanvallend te slordig was om deze middag een grote rol van betekenis te spelen dat als verdienste van SCD gezien mag worden. Nick Dekker leek na een kwartier te score maar strandde op doelman René Kok. In de 32e minuut was het wel raak voor de thuisploeg doelman Kok kreeg de bal net onder de lat van Mark van der Graaf niet onder controle attent ronde Martijn Hamhuis af 1 – 0. Nick Dekker had de mogelijkheid kort daarop om de stand te verdubbelen maar de spits vond weer doelman Kok op zijn weg. Vroomshoopse Boys wist niet verder te komen dan een aantal corners die voor de ploeg op niets uit liepen. Dat lukte wel bij SCD’83 een  corner in de 40e minuut viel voor de voeten van Stephan Prins die via de doelman inschoot 2 – 0.

In de tweede helft creëerde SCD’83 aanvallend weinig de winst moest gezien worden dat het achterin praktisch geen steken liet vallen en men kon relatief vrij eenvoudig de zege over de streep trekken. In de slotfase kreeg Thomas Smedema nog een goede mogelijkheid voor de spreekwoordelijke eer maar zag zijn poging voorlangs gaan.   

Foto's: https://flic.kr/s/aHsk7Tb3mS

Bijlage: Geen bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl