Verfraaiing Boekweit

Verfraaiing Boekweit
13-02-2015
Door: Henk Kobes

!!!Vrijwilligers gezocht!!!

 

Zoals een ieder van ons inmiddels weet heeft de gemeente Hardenberg het onderhoud voor de sportvelden in de gemeente belegd bij de gebruikers ervan. Dat betekent dus dat zowel SV Dedemsvaart als SCD’83 verantwoordelijk zijn voor het onderhoud op de Boekweit.

 

Inmiddels zijn beide verenigingen druk bezig met het treffen van voorzieningen en het aanschaffen van materialen om dit onderhoud mogelijk te maken.

We doen er alles aan om de uitstraling van het sportpark op niveau te krijgen. Een verstorend element in deze zijn naar de mening van beide besturen de bossingels gelegen naast het parkeerterrein en de toegangsweg naar kleedkamers en beide kantines. Om eenduidigheid op het sportpark te realiseren is besloten daar een beukenhaag te planten. Een zelfde als ook om het hoofdveld en midden op de parkeerplaats is geplant in het verleden.

 

Om dit te realiseren zal Antuma Grondverzet de rooiwerkzaamheden uitvoeren. Slechts enkele bepalende bomen zullen blijven staan. De gemeente heeft aangeboden zorg te willen dragen voor de afvoer van hetgeen uit de grond wordt gehaald. Ebbers Groenprojecten zal zorg dragen voor het gereed maken van de grond voor aanplant van de haag.

Om kosten te besparen zou het zeer wenselijk zijn als we een aantal vrijwilligers zouden vinden die behulpzaam willen zijn bij de aanplant van de haag.

 

Om niet altijd een beroep te doen op dezelfde vrijwilligers zijn in de afgelopen tijd verschillende mensen gevraagd of zij wilden meehelpen. Tot nu toe helaas zonder resultaat. Vandaar deze oproep op de site.

Bent u dus in de gelegenheid om (bij voorkeur) op vrijdag 27 februari behulpzaam te willen zijn dan graag. Het is een ideale gelegenheid voor de mensen die niet structureel tijd kunnen investeren in de vereniging maar nu eenmalig wel een bijdrage kunnen leveren.

 

VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK op VRIJDAG 27 FEBRUARI

Ik verneem graag uw opgave.

 

Henk Kobes Voorzitter

Bijlage: open bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl