Wintertijd Challenge

Wintertijd Challenge
23-10-2014
Door: Henk Kobes

Als voetballers/voetballiefhebbers zijn wij in de gezegende omstandigheid dat wij de ons geliefde sport (hebben) kunnen beoefenen en niet gehinderd worden door een lichamelijk ongemak. Velen zouden graag in onze schoenen staan maar kunnen dit simpelweg niet realiseren vanwege een spierziekte. De Wintertijd Challenge is een fonds dat het idee heeft bedacht om te sporten tijdens het moment dat de klok vanwege de aankomende wintertijd met een uur wordt teruggezet. Dat is het enige moment dat er tijd gewonnen kan worden. Tijd winnen om middelen te realiseren die onderzoek mogelijk maken naar diverse spierziekten. Onderzoek dat hard nodig is om perspectief te creëren en te bieden aan hen die lijden aan een spierziekte.

Het Gezondheidscentrum Rollepaal heeft het plan opgevat om in de nacht van 25 op 26 oktober de mogelijkheid te bieden om te sporten. Achterliggende gedachte is dat daarbij minimaal € 15, - wordt ingelegd maar wellicht nog meer door je te laten sponsoren.

Er is gelegenheid te sporten tussen 01.00 en 02.00 uur en tussen 02.00 en 03.00 uur. Elk uur is er gelegenheid voor 60 sporters. Er zijn 2 sportactiviteiten waar uit gekozen kan worden, spinning en circuit training.

Deze uitnodiging c.q. oproep maakt duidelijk dat er nog ruimte is om te sporten. Wellicht kunnen wij als SCD’83 een deel van deze ruimte innemen en daardoor een mooie bijdrage te leveren aan het goede doel. Doelstelling van de organisatie is om minimaal € 1.000, - binnen te halen.

Draag bij aan dit goede doel en ervaar iets unieks door in de nachtelijke uren met elkaar te sporten.

Als grote voetbalvereniging in Dedemsvaart, moeten wij er toch in kunnen slagen om minimaal 15 mensen bereid te vinden hieraan deel te nemen? Het is voor het goede doel.

Het is kort dag dus snelle actie is vereist. Ik reken op jullie.

Henk Kobes Voorzitter

(Ik ben natuurlijk bereid om mee te gaan c.q. mee te doen.)

Bijlage: open bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl