3e: Na en Voorbeschouwing

3e: Na en Voorbeschouwing
10-10-2014
Door: Hein Zomer

Frank Breukelman mocht het 2e versterken en daarom was ik vergeten een verslag te schrijven. Dus ik kijk even terug om dan voor uit te kijken naar morgen de wedstrijd tegen Gramsbergen.

Afgelopen zaterdag 4 oktober mocht het 3e aantreden tegen Den Ham 4. Deze tumultueuze wedstrijd eindigt na een veel strijd in een 2-2, waardoor het 3e nog steeds ongeslagen is in eigen huis.  

Voor de wedstrijd hield Dhr dokter anders Altena een wedstrijd bespreking. Waar in hij meerdere malen aangaf dat we moeten en willen strijden en dat we mentaal wat sterker moeten worden. Ook was hij niet tevreden over de opstelling van de afgelopen wedstrijden.

Hein en Hans verwisselde van plek, zo werd Hein ineens linksback en Hans mocht centraal achter in staan. Door dat de dochter van Jouri mocht afzwemmen, deed hij dit keer met het 3e mee. Hij begon centraal op het middenveld, daar door mocht Gerland naar de linkshalf positie.  

Opstelling; Jacky

Martijn, Rob, Hans, Hein T

homas, Joeri, Gerland

Ronald, Ruben, Pascal.  

Voortvarend ging het 3e van start, wat meteen enkele flinke kansen opleverde. De grootste is denk ik die van Ruben Linde, waar hij voor open doel de bal in moest koppen. Kopte hij de bal tegen de lat. Een eeuwenoude spreuk: als je de bal er zelf niet intrapt, krijg je hem zelf om de oren. Dit gebeurde dus ook, 2 foutjes achter in resulteerde in een 0-2 achter stand.

In de rust werd Ruben en Ronald gewisseld door Damiano en Erwin die door hun snelheid veel gevaar moesten stichten. Dit deden ze voortreffelijk, want hier uit kwam een onterechte afgekeurde doelpunt uit voort. Uiteindelijk trekt Ruben en Damiano de stand terecht gelijk.  

Morgen mogen wij aantreden tegen Gramsbergen 5. Momenteel staan zij op een 8e plek met 4 punten momenteel. Uitdaging voor ons om de eerste uit punten te pakken, en een aantal plekken te stijgen. Gramsbergen 5 zal er morgen op zijn best er uit zien, aangezien ze eerst een portret foto mogen maken.

Dit bij hun shirt sponsor "The Alley", waar ge biljart kan worden en terecht kunt voor feestjes. Bijzondere voorbereiding van een wedstrijd, maar  misschien door deze afleiding verliezen zij hun focus. En van een selectie van 22 man, zijn er maar 13 aanwezig dit kan duiden op veel training arbeid.  

Zoals Frank de Boer altijd een helft mee wilt nemen, willen wij de 2e helft meenemen van de wedstrijd tegen Den Ham. Met dezelfde passie en strijd, wetend dat Gramsbergen gehavend aantreed. Is het aan onze trainers op de poppetjes juist neer te zetten en aan de spelers om voor elkaar te strijden.   Voor de mensen die eens wat anders willen zien dan het 1e.

14.30 op sportpark 'T Hoge Holt.  

Tot Morgen!!

Bijlage: open bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl