Jos Paul is het nieuwe hoofd jeugdopleiding.

Jos Paul is het nieuwe hoofd jeugdopleiding.
02-09-2014
Door: Erik Hakkers

Jos Paul is het nieuwe hoofd jeugdopleiding.

De in Lichtenvoorde geboren Jos Paul heeft tot zijn 18e gevoetbald bij Longa ’30 op het hoogste niveau. Het zat tegen, want een scheen- en kuitbeenbreuk maakte een einde aan een mooie voetbalcarrière.

Jos Paul woont nu in Eibergen, is getrouwd en heeft vier kinderen in de leeftijd van 22, 20, 13 en 11 jaar.

Jos is een ervaren trainer, hij heeft vele selectieteams als senioren getraind in de Achterhoek en Overijssel. Ook is hij trainer bij de Twentse voetbalschool geweest. In 2013 stopte Jos als hoofd jeugdopleiding bij FC Eibergen waar hij ondersteuning van de Ajax Academy heeft om daarna een  functie bij de KNVB als scout te aanvaarden.

De voldoening van Jos Paul ligt bij het opleiden van de jeugd. En dat past precies bij JVC Dedemsvaart. “Mijn aandacht gaat niet alleen uit naar de selectieteams maar zeker ook naar de lagere recreatieve teams. Het individu staat bij mij voorop en dat betekent dat iedere speler op zijn of haar eigen niveau moet worden begeleid om beter te worden”, aldus Jos. “Ook het begeleiden van jeugdtrainers zullen mijn aandacht krijgen”.

De man die in het dagelijks leven de kost verdient als vertegenwoordiger bij een Duits staalbedrijf, is al begonnen aan zijn werk bij JVC Dedemsvaart en er zullen voldoende mogelijkheden zijn om kennis met hem te maken en hij is verder zeer gemotiveerd om er samen met Roy van Zijl, de trainers, leiders en de jeugdcommissie een mooi seizoen van te maken.

Bijlage: Geen bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl