Dubbelklapper, SCD'83 10-2 tegen HTC

Dubbelklapper, SCD'83 10-2 tegen HTC
24-08-2014
Door: Ben Harms

 

SCD’83 haalde flink uit in de oefenwedstrijd thuis tegen het uit de 3e klas gedegradeerde HTC uit Zwolle na 90 minuten stond de score op 10-2.

SCD’83 kende tegen HTC een niet al moeilijke middag en als bij sommige spelers het vizier iets scherper had gestaan had de score nog hoger kunnen uitvallen. Met snelle en uistekende combinaties die vaak een lust voor het oog  waren werd de tegenstander onder druk gezet. Net toen HTC dacht onder de eerste aanvallende impulsen van SCD’83 uit te komen sloeg de Jonkman formatie in de 12e minuut toe Frank Redder schoot vanaf rechts na een corner binnen1 – 0. Twee minuten later stond het 2 – 0 door Marc van der Graaf na een prima combinatie met Nick Dekker. Frank Redder zag zijn poging op 3 – 0 op de lijn stranden door Leon Hamstra. Met enig geluk verkleinde HTC in de 21e minuut de achterstand van ongeveer 35 meter schoot Dominic de Jonge zijn ploeg met een boogbal over Robert Withaar naar 2 – 1. Met nog ruim een kwartier raakte de doelpuntenmachine van SCD’83 op stoom Martijn Hamhuis zette zichzelf in een draai vrij voor goalie Gerald Meijberg en maakte geen fout 3 – 1 en Ramon Hulleman tekende voor 4 en 5 -1. De ruststand werd bepaald door Nick Dekker die de zesde voor zijn rekening nam. Rust 6 – 1

In de tweede helft stonden Damon Nouri en Stan Dekker in de ploeg voor Franklin van Elburg en Tim Dekker ook HTC wisselde. De pauze werkte  eerst verlammend op SCD’83 dat stroef uit de startblokken kwam en ook moest de ploeg even wennen aan de nieuw ingepaste spelers. HTC profiteerde gelijk binnen de minuut stond het 6 – 2 via invaller Auke van der Meer. Na 70 minuten begon het weer te draaien bij SCD’83. Frank Redder weggestuurd door Martijn Hamhuis maakte met schuiver 7 – 1 en binnen de minuut bediende Damon Nouri  Nick Dekker die beheerst 8 – 2 binnen legde. Doelman Meijberg kon in de 78e minuut wederom de gang naar het net maken om de 9e uit het net te halen Nick Dekker ging op rechts goed door op aangeven van Mathijs Schumacher en maakte geen fout. De tiende treffer ging over vele schijven die door een aantal spelers gemaakt had kunnen worden uiteindelijk haalde Ramon Hulleman de trekker over.              

Foto's: http://1drv.ms/1zm9Zyu

Bijlage: Geen bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl