SCD'83 4e op finaledag

SCD'83 4e op finaledag
09-08-2014
Door: i.o WZC

 

 

 

Finaledag toernooi Wapenveld/Hattem SCD’83 4e

Op zaterdag 9 augustus vanaf 14.00 uur vonden de kruisfinales plaats in de winnaarspoule te Wapenveld en verliezerspoule te Hattem.

In de winnaarspoule in Wapenveld op sportpark Monnikenbos bond Rouveen de strijd aan tegen de reserves van CSV Apeldoorn. Aanvankelijk kwam CSV op een 0-1 voorsprong maar binnen de drie kwartier wist maakte de groenhemden van Rouveen de gelijkmaker en moesten strafschoppen de beslissing brengen wie er in de finale mocht aantreden. Rouveen was beter vanaf elf meter en dwong het een finale plaats af. WZC – SCD ‘83 was de andere halve finale en al binnen acht minuten leek het duel beslist door een tweetal blunders achterin stond het snel 2-0 voor WZC ondanks het groot aantal kansen wist SCD’83 niet te scoren

In de strijd om het brons golfde het spel op en neer en stond er na 45 minuten een 1-1 stand op het scorebord door een doelpunt van Marc van der Graaf ook in deze wedstrijd verzuimde SCD’83 te doelpunten. Vanaf de strafschopstip deed CSV Apeldoorn 2 nu wel wat het doen moest en greep het brons in dit toernooi. Met goed en aantrekkelijk voetbal wist men een fraaie prijs in de wacht te slepen. SCD’83 met de bekende trainer Jan Peter Jonkman aan het roer en de gelouterde spits Nexhat Berisa als assistent werd 4e en was in de voorronde de baas over Hatto-Heim.

In de finale  leek de strijd snel gestreden: spits Klaas Jan Poolman maakte hier het verschil door twee keer doel te treffen. De goaltjesdief aan WZC zijde Robin de Gruyter redde de eer.

Tijdens de prijsuitreiking in Wapenveld zegden de deelnemers hun deelname voor 2015 toe  Dan zal het Bultman Hartholt Noordoost Veluwe Toernooi gespeeld worden op, 11, 13 en 15 augustus. SC Rouveen verdedigd dan de schaal!

Overig verslag zie site WZC.

Bijlage: Geen bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl