SCD'83 naar halve finale in Wapenveld

SCD'83 naar halve finale in Wapenveld
08-08-2014
Door: i.o. Ben Harms

 

 

Dinsdagavond waren al de eerste wedstrijden gespeeld in Het Bultman Hartholt Noordoost Veluwe Toernooi. In een aantrekkelijk duel tussen Robur et Velocitas uit Apeldoorn en sc Rouveen moesten er penalty's aan te pas komen om laatstgenoemde naar de halve finale te loodsen. Na 90 minuten stond het 1-1 nadat Rouveen op slag van rust op 1-0 kwam. Na de thee een sterker Robur dat in de slotfase het duel had kunnen beslissen. Rouveen kwam een aantal keren met de schrik vrij. Vanaf elf meter maakte Rouveen geen fout terwijl Robur twee keer miste. In Hattem maakte CSV Apeldoorn 2 korte metten met Zalk door met 4-0 te winnen. Bij rust was het reeds 2-0. Donderdag kwamen de organiserende clubs in actie:

Op sportpark ‘t Achterveen in Hattem nam het organiserende Hatto-Heim het op tegen SCD ‘83 uit Dedemsvaart. Voor de rust was het rommelig en de enige score kwam van SCD ‘83 via Erik Wencker zodat het bij de thee 0-1 stond. Na de rust probeerde Hatto-Heim wel de bakens te verzetten maar werd er niet gescoord. Derhalve komt SCD in de winnaarspoule uit en speelt titelverdediger Hatto-Heim op eigen terrein in de verliezerspoule voor de eer.

In Wapenveld werd er meer gescoord. De andere organisator van dit toernooi WZC ging de strijd aan tegen hoofdklasser sc Genemuiden 2. WZC uitkomend in de 4e klasse en won met 3-2. WZC gaat hierdoor naar de winnaarspoule en neemt het aanstaande zaterdag in Wapenveld om 14.00 uur tegen SCD ‘83 uit Dedemsvaart.

zaterdag vanaf 14.00 uur (kruis)finales, in een wedstrijd over 45 minuten. Winnaarspoule in Wapenveld op sportpark Monnikenbos: Rouveen - CSV Apeldoorn 2 WZC – SCD ‘83 Verliezerspoule in Hattem op sportpark ‘t Achterveen: Lemele - Zalk Hatto-Heim – sc Genemuiden 2

 

Bijlage: Geen bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl