Het bestuur van de Jeugdcommissie is compleet

Het bestuur van de Jeugdcommissie is compleet
04-07-2014
Door: Erik Hakkers

Nieuwe voorzitter JVC Dedemsvaart

Redmer Kornelis is de nieuwe voorzitter van JVC Dedemsvaart. Na gesprekken met de heer Kornelis heeft een voordracht aan de besturen van zowel SCD’83 als SV Dedemsvaart geleid tot zijn unaniem gesteunde benoeming.

De 45-jarige vader heeft twee zoons en woont sinds 1999 in Dedemsvaart. Redmer Kornelis heeft al een veelzijdige carrière achter de rug in het onderwijs en het bedrijfsleven. Sinds januari is de heer Kornelis weer werkzaam in het onderwijs aan het Deltion College en bij het R.O.C. van Twente.

Van teamleider bij een pupillenteam waarin zijn zoon voetbalt, is hij nu de teamleider van de jeugdcommissie. Met de jeugdcommissie heeft inmiddels een functionele en persoonlijke kennismaking plaats gevonden, die zeer plezierig is verlopen.

Redmer Kornelis verheugt zich erop om als voorzitter samen met alle betrokkenen verder te bouwen aan JVC Dedemsvaart. Zowel het bestuur van SV Dedemsvaart als van SCD’83 zien de toekomst met Kornelis als voorzitter met veel vertrouwen tegemoet. Beide besturen verheugen zich op een goede samenwerking.

Henk Kist, de nieuwe secretaris van JVC Dedemsvaart

Voetbal blijft trekken en ik heb wat meer vrije tijd, een constatering die Henk Kist de gelegenheid geeft om “ja”te zeggen tegen het verzoek om secretaris te worden van de jeugdcommissie. Na een goed gesprek met de voorzitters van beide clubs heb ik besloten op hun verzoek in te gaan, aldus Henk.

 Beide besturen zijn bijzonder verheugd met de bereidheid van Henk Kist toe te treden tot de jeugdcommissie, Henk, die zowel bij de junioren als bij de senioren van Sportclub Balkbrug heeft gevoetbald. De verhuizing naar Dedemsvaart betekende ook een transfer naar SV Dedemsvaart. Na een aantal jaren gevoetbald te hebben, betekende een knieblessure het einde van de actieve loopbaan, die bestuurlijk werd voortgezet in het bestuur van SV Dedemsvaart ( technische zaken). Het begeleiden van mijn zoon met zijn hobby, de paardensport, vroeg ( te) veel tijd: reden om toen te stoppen met mijn bestuurlijk werk.

De 53-jarige Henk Kist is getrouwd met Hilda en wij hebben twee kinderen, Milou en Stijn, die allebei studeren. Al bijna 30 jaar woon ik in Dedemsvaart en in het dagelijks leven ben ik als commercieel werker technisch medewerker actief bij WPA- Robertus, vanuit de vestiging Dedemsvaart.

Henk: Bij JVC Dedemsvaart is de eerste drie jaar een goede basis neergezet en ik hoop, samen met de andere commissieleden, technische coördinatoren en de vele vrijwilligers hier een goed vervolg aan te geven en het niveau van de jeugdopleiding op een nog hoger plan te brengen. Maar vooral dat ieder jeugdlid met plezier kan voetballen, want dat is natuurlijk zeker zo belangrijk.

Er ligt een mooie taak om JVC Dedemsvaart verder uit en op te bouwen, aldus Redmer Kornelis, een mening die Henk Kist van harte zal onderschrijven.

Bijlage: Geen bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl