Regioteam Gemeente Hardenberg gepresenteerd

Regioteam Gemeente Hardenberg gepresenteerd
29-05-2014
Door: Hans Heering

De coaches Gert Heerkes en Michel Jansen waren dinsdagavond weliswaar lijfelijk afwezig bij de presentatie van het Regioteam gemeente Hardenberg, maar ze zijn en blijven nauw betrokken bij het team dat woensdagavond 4 juni voor de vijfde achtereenvolgende keer in actie komt. Dat bleek uit de brieven die organisator Johan Gaasbeek voorlas bij de presentatie van het Regioteam in het clubhuis van vv Bergentheim. Speciale aandacht was er voor Wilko Eggengoor, Marc Doornbos, Lars Offringa en Rick Broek. Eggengoor is met zijn 41 jaar absoluut de oudste speler van het Regioteam. Doornbos gaat zich richten op het trainerschap en Offringa wordt volgend seizoen speler van het 3e van HHC Hardenberg. Rick Broek werd met 38 doelpunten topscorer van de gemeente.

 

Arend Slot is de coach die het team naar een goed resultaat moet leiden tegen Cruzeiro Esporte Clube op sportpark Moscou in Bergentheim. In verband met werkzaamheden of vakantie was te voorzien dat Heerkes en/of Jansen dit jaar verhinderd zouden zijn en daarom werd Slot onlangs als coach toegevoegd. ‘Gert werd in december 2013 aangesteld als assistent coach van het Chinese Jiangsu Sainty in Nanjing. Woensdag speelt zijn team de laatste wedstrijd, maar op 8 juni wordt al weer begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen’, aldus Gaasbeek die er aan toevoegde dat Jansen van een verdiende vakantie geniet.

 

Het Regioteam wordt gevormd door Marc Doornbos (Kloosterhaar), Casper Ketting (SVV ’56), Lars Offringa (HHC Hardenberg), Marcel Dijk (Avereest), Stef Schuurman (Gramsbergen), Jelle Wachtmeester(DKB), Rolf Hofsink (Mariënberg), Martijn Hamhuis (SCD ’83), Erik Hein (EMMS), Reamon Knol (Dedemsvaart), Glenn Kuipers (Lutten), Wilko Eggengoor (Bergentheim), Dennis Fernim (Balkbrug), Rienk van der Veen (Bruchterveld), Rick Broek (Hardenberg ’85) alsmede de gastspelers Arne Slot (ex PEC Zwolle), Erwin Breukelman (HZVV), Dirk Muis (Berkum), Leo Scheepmaker (DOS ’37) & Dennis Rosink (Staphorst). 

Door nacompetitieverplichtingen is het nog mogelijk dat een speler niet aanwezig kan zijn. Gaasbeek: ‘In dat geval wordt voor een vervanger gezorgd’. Verder maakte Gaasbeek bekend dat de Brazilianen woensdag 4 juni omstreeks 11.00 uur op sportpark Moscou zullen aankomen en daar in de vroege middag nog een training gaan

Bijlage: open bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl