Presentatie selectie Regioteam Hardenberg

Presentatie selectie Regioteam Hardenberg
19-05-2014
Door: Hans Heering

De selectie van het Regioteam wordt dinsdagavond 27 mei gepresenteerd in het clubhuis van de voetbalvereniging Bergentheim op sportpark Moscou. Aanvang 20.00 uur. Van elke gemeentelijke voetbalvereniging is één speler geselecteerd. De selectie is aangevuld met vijf gastspelers, zijnde spelers uit het topamateurvoetbal of betaald voetbalorganisaties die een relatie hebben of hebben gehad met de gemeente Hardenberg en/of met een voetbalvereniging uit de genoemde gemeente. 

 

Dit jaar zijn de gastspelers Arne Slot (ex PEC Zwolle), Erwin Breukelman (HZVV), Dirk Muis (Berkum), Leo Scheepmaker (DOS ’37) & Dennis Rosink (Staphorst). 

Arne Slot speelde op 12 mei 2013 zijn laatste officiële wedstrijd voor de Zwollenaren. Daarna ging hij bij de club aan de slag als jeugdtrainer en scout. Onlangs werd hij door SC Cambuur aangetrokken. In Leeuwarden wordt hij de rechterhand van trainer Henk de Jong. Leo Scheepmaker, Dirk Muis en Erwin Breukelman kwamen ooit uit voor HHC Hardenberg en  

Dedemsvaarter Dennis Rosink verruilt Staphorst binnenkort voor de topklasser uit Hardenberg. 

 

Cruzeiro EC

Woensdagavond 4 juni speelt het Regioteam tegen het Braziliaanse Cruzeiro Esporte Clube onder 20. 

Cruzeiro EC heeft de laatste jaren vaak en met succes deelgenomen aan diverse toernooien in Duitsland en Nederland. In totaal wonnen de Brazilianen het internationale A jeugd voetbaltoernooi in Terborg 5 keer , waarvan in 2011, 2012 en 2013 3 keer achtereenvolgens.

Ook dit jaar is Cruzeiro één van de deelnemers aan de 34e editie van het toernooi dat dit jaar wordt gehouden op 30 mei, 31mei en 1 juni. Ook zijn de Brazilianen te bewonderen tijdens Aegon Copa Amsterdam, dat wordt gehouden op 7, 8 en 9 juni in het Olympisch Station. 

 

De wedstrijd op sportpark Moscou in Bergentheim begint om 19.30 uur. De wedstrijd wordt geleid door scheidsrechter Erik ter Brake uit Dedemsvaart. Zijn assistenten zijn Rudi Prijs en Michel Hakkers uit Bergentheim. 

Kaarten voor het duel zijn vanaf maandag 20 mei verkrijgbaar bij Prins Sport in Hardenberg en in de kantine van de voetbalvereniging Bergentheim.

Bijlage: open bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl