SCD'83 neemt afscheid van spelers

SCD'83 neemt afscheid van spelers
11-05-2014
Door: Ben Harms

 

 

Tijdens de laatste wedstrijd SCD’83 – SV Nieuwleusen werden op gepaste wijze van een viertal scheidende spelers afscheid genomen door de 1e selectie.

Trainer Jan Peter Jonkman wisselde in 67e minuut Rabi Ezzat en Sven van Der Hulst. Voor Rabi Ezzat 27 jr. vorig jaar overgekomen van KHC Kampen werd de afstand Kampen Dedemsvaart gedurende het seizoen steeds meer bezwaarlijker worden vandaar de reden om te stoppen. Hij heeft nog geen plannen voor een andere club. Sven van der Hulst 26 jr. vanaf z’n 5e SCD-er en vorig seizoen topscoorder stopt bij de club vanwege zijn verhuizing naar Zwolle hij heeft nog geen plannen waar hij gaat spelen. Denis Gras 21 jr.acteerde nog de laatste 20 minuten in deze wedstrijd hij gaat het volgend seizoen zijn geluk beproeven bij SV Dedemsvaart. Na 4 seizoen het doel bij de Geel-blauwen te hebben verdedigd heeft doelman Steven Zwiers 23 jr. gekozen om zijn handschoenen aan de wilgen te hangen en gaat verder als speler bij de SV Balbrug. Zij kregen na het applaus bloemen.

Na de wedstrijden werd in ons clubgebouw door voorzitter Henk Kobes namens SCD’83 met een kleine toespraak afscheid genomen voorzien van een kleine attentie. Niet alleen van de selectie spelers van het 4e elftal waren er ook een aantal spelers die vertrekken en stoppen met hun carrière Jeroen de Groot speelt volgend seizoen bij de buren Frits Hendriksen en Gerhard Michel stoppen.  

Foto's: http://1drv.ms/1iFI6ge

Bijlage: Geen bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl