SCD'83 toch nog winst op Gramsbergen

SCD'83 toch nog winst op Gramsbergen
23-03-2014
Door: Ben Harms

 

 

Er waren toch nog blijde gezichten na afloop bij SCD’83 tegen gemeente genoot Gramsbergen thuis op het sportpark “De Boekweit”. Het won de derby maar de manier waarop de ploeg speelde was er een om snel te vergeten of het moest zijn dat men er lering uitrok dat het op deze manier het zichzelf en het publiek geen grote dienst bewijst. Gramsbergen speelde wel wat beter als de thuisploeg maar wist ook niet tot grootste daden te komen.

 

De eerste goede mogelijk diende zich na tien minuten aan voor SCD’83 Tim Dekker vond Rabi Ezzat die doelman Albert Veldsink op zijn betrouwbaarheid testte. Echt gevaarlijk waren beide ploegen niet het grossierde veelal in vele foutieve passes. Gramsbergen was een aantal keren dreigend uit cornerballen en vrijetrappen van Bart Wind. In de slotfase van de eerste helft hield doelman Zwiers SCD’83 op de been weer was het Bart Wind die aan de basis van een Gramsbergen vrijetrap stond. Hard werd de bal vanaf 25 meter ingeschoten  met een perfecte redding keerde Zwiers de bal en reageerde idem dito op de rebound van Carlo Alfring.

 

In de tweede helft zette Gramsbergen meer druk richting SCD-doel en het kreeg mogelijkheden. Bart Wind draaide zijn schot net naast het SCD’83 doel en de aanvoerder had pech dat zijn vrijetrap in 53e minuut op de paal belande. Met nog een half uur greep trainer Jonkman in bij SCD’83 en wisselde drie spelers, Rabi Ezzat, Justin Ramaker en Tim Dekker maakten plaats voor Sven van der Hulst, Niek Mulder en Mathijs Schumacher en het verzette wat pionentjes de ploeg gokte op de counter en als het dit efficiënter had uitgevoerd had er meer ingezeten. Door de 0-0 ondanks het slechte spel en door de verstrijkende tijd bleef het spannend. In de 86e minuut sloeg SCD’83 toe nadat Ramon Hulleman zijnet en Erik Wencker op de doelman de kans lieten liggen tikte Sjoerd Kooijmans over doeman Veldsink heen en via de vingertoppen bij Sven van der Hulst die leek te scoren maar Martijn Hamhuis gaf met het hoofd het laatste zetje 1-0. In blessure tijd liet Damon Nouri nog een geweldig kans liggen hij kreeg de bal via Wencker een presenteerblaadje de spits wilde het te mooi afmaken wat mislukte.

Foto's: http://1drv.ms/1nPPxpf

Bijlage: Geen bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl