Vacature: Hoofd jeugdopleiding JVC Dedemsvaar

Vacature: Hoofd jeugdopleiding JVC Dedemsvaar
27-02-2014
Door: Erik Hakkers

JVC Dedemsvaart

de jeugdafdeling van SCD’83 en SV Dedemsvaart (bijna 600 leden, ruim 40 teams) zoekt met ingang van het voetbalseizoen 2014 – 2015 een ambitieus en enthousiast

hoofd jeugdopleiding

Tot je verantwoordelijkheden horen:

het continu verhogen van het niveau van de prestatieteams met de betreffende trainers en het op een plezierige en verantwoorde wijze laten voetballen van de recreatieve teams.

Je hebt als taak:

aan trainers en ondersteuners voetbaltechnische leiding te geven; het zorgen voor de verdere ontwikkeling en realisatie van een jeugdvoetbalbeleidsplan; diverse voetbalspecifieke activiteiten te coördineren; het adviseren de jeugdcommissie op technisch gebied en het regelmatig overleg hebben met het commissielid technische zaken; met de hoofdtrainers van beide verenigingen te overleggen met het oog op de doorstroming van talenten; het voeren van functioneringsgesprekken met de selectietrainers/-coaches( tenminste 1 x per seizoen), samen met het commissielid technische zaken.

De functie-eisen zijn, dat je: 

tenminste TC III jeugd hals diploma hebt met als voorkeur(UEFA B)TC II jeugd en/of aanvullend met Technisch Jeugdcoördinator; ruime ervaring hebt als trainer van jeugdselecties; stressbestendig bent; aantoonbare ervaring hebt met leidinggeven; communicatief vaardig bent, zowel schriftelijk als mondeling.

 

Overige functie-eisen: 

Je bent ca. 10 uur per week beschikbaar voor deze uitdagende functie. Salaris/vergoeding: notk Voor meer informatie, neem je contact op met coördinator technische zaken Peter ten Katen  - tel. 06 20862593 - of stel je vraag via mail: ptenkaten@hotmail.com Stuur je gemotiveerde sollicitatiebrief met CV vóór 10 maart 2014 aan de heer Rob Joosten, Klaverzuring 10, 7701 MR te Dedemsvaart of naar secretaris@jvcdedemsvaart.nl
Bijlage: Geen bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl