SVI - SCD'83

SVI - SCD'83
21-02-2014
Door: Ramon van Dijk & Martijn Hamhuis

Landgenoten,

In de week  dat Nederland meermaals een medaille weet te bemachtigen in Sotsji en onze roemruchtige, wrede, doch imponerende Badr Hari te horen krijgt dat hij 1,5 jaar in een celletje mag vertoeven ( gelukkig loopt onze eigen Badr nog op vrije voeten rond) gaan de kornuiten van Jan Petter Jonkman op bezoek bij koploper SVI uit Zwolle. De vorige confrontatie tussen beide kuddes eindigde in een 0-0, waarin SCD als gelukkige uit de spreekwoordelijke bus kwam stappen aangezien SVI het betere van het spel had. De ploeg van de trainer met de mooiste achternaam van de 3e klasse Rahantoknam heeft stokje overgenomen van koploper Hardenberg’85. Een opmerkelijk feit is dat SVI thuis nog geen punt verloren heeft, alle wedstrijden die zich thuis hebben afgespeeld zijn beloond met drie punten, mja, wat niet is kan toch komen zeggen we dan maar….

De metgezellen van Jan Petter Jonkman hebben zich vorige week aardig voor schut gezet door met 1-3 te verliezen van SVV. Door deze roemruchtige nederlaag heeft Voetbaloost ook vrij weinig vertrouwen in een overwinning van de geel-blauwen voor de ploeg uit Dedemsvaart. Met maar liefst 6% wordt er verwacht dat de punten mee gaan naar Dedemsvaart.

De spelers die we deze week introduceren is niemand minder dan onze Frank ‘kan een competitie vollullen’ Redder en…nee geen verhaaltje over Douwe. In onze vorige voorbeschouwing tegen SVI werd ons medegedeeld dat het verhaal over Douwe van geen kant klopte…graag zouden wij als schrijver hierover een kanttekening plaatsen maar dat zullen we bij deze achterwege laten. Wel blijft het natuurlijk oppassen voor ons dat Douwe Kanttona niet teveel aan de bal komt..Maar zoals beloofd wilden we het niet over Douwe hebben, dus die naam gaat even aan de kant. Onze aandacht voor SVI gaat uit naar Timon Beimers (onthoud die naam, we komen er zo op terug).

Frank Redder aka dikke pad, deze veredelde linksbuiten ,back, half en centrale verdediger (ik vroag mie af watte nu echt is) is afgelopen zomer de jonge goden uit Dedemsvaart komen versterken. Na jaren de selectie van HHC en Alcides onveilig te hebben gemaakt is deze geliefde voetballer teruggekeerd naar Dedemsvaart waarin hij tegenwoordig schittert (op de training). De verfijnde linkspoot van Frankie, jaja, zo mogen wij hem noemen, is er eentie om in te lijsten(mochten er belangstellenden zijn, tegen een goed bod gaat dit linkerbeen een lijst in). In het dagelijks leven is het meester Frank, 5dagen in de week staat deze zeer geliefde man fatsoenlijk onderwijs te geven in Steenwijk en Zwolle. Voor de vrouwen een kleine teleurstelling…. Onze Frankie heeft inmiddels een vrouwelijk schoon aan te haak geslagen, (dus vaders en moeder, uw dochters kunnen weer veilig naar buiten, voor de vaders expliciet; uw vrouw ook). Mocht u zelf nog vragen hebben aan Frank, vraag het hem, een antwoord heeft hij namelijk altijd klaar.

Timon Beimers is er eentie om in de gaten te houden. Deze goalgetter voorheen spelend bij WVF heeft inmiddels al 18 maal het netje laten bollen, waarmee hij Rick aardig achter de broek an zit als het gaat om de topscoordersbokaal. Uit de statistieken blijkt dat Timon als kundig mag worden aanschouwd als het gaat om het leer in het juiste doeleinde te werken, met drie sterren achter zijn naam krijgt hij van ons de titel ‘ schutter’, hopelijk is Timon morgen zijn munitie vergeten…..

Daarnaast nog een kleine oproep voor allen; Zijn er nog ouders/supporters/vrouwen die ons willen ophalen en brengen naar Zwolle? Aangezien we een tekort aan geoliede machines hebben binnen het elftal wordt elk aanbod op prijs gesteld. Voor meer info kunt u contact opnemen met niemand minder dan BVO (Biertje voor onderweg; Bert van Os). 

Bijlage: open bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl