SCD'83 - SVV'56

SCD'83 - SVV'56
14-02-2014
Door: Ramon van Dijk & Martijn Hamhuis

Dag vriendjes en vriendinnetjes,

Doar bint wie weer met ons’n weukelijkse stukkie proza. Week in week uut is een gevecht met de klokke, mja, beter een gevechte met de klokke dan met Badr Zwiers Hari.

Morgen is het weer zover, de reusachtigen uit het verre Sibculo gaan het 90 minuten (anderhalf uur, 5400 seconden) lang opnemen tegen de consorten van krijgsleider Jan Peter Jonkman, na de wedstrijd ook wel ‘doe mij een Jan Peter ‘Jonkie’ man’ genoemd, vooral na een overwinning valt deze naam op z’n plek. Daar hebben we het magische woord al, het woord ‘overwinning’ volgens de online encyclopedie betekent dit ‘een keer dat je iets of iemand overwint’, triomf, victorie, succes…prachtige woorden. Na een wat geflatteerde verlies partij tegen de blauw’n uit Hardenberg en een oefen gelijk spel tegen Klazien wordt het wel weer een keer tijd voor triomf, victorie, succes.

 Helaas voor de mannen uit Sibculo behoren zij tot het recept waarmee wij de woorden ‘overwinning’ tot kracht laten brengen. De vorige confrontatie tussen beide grootmachten eindigde in een 0:4 overwinning voor de geel-blauwen. Tijdens een heerlijk zomers voetbalmiddagje werd er eenvoudig gewonnen van de oranjehemden uit Sibculo.

 Vandaag gaat u kennis maken met de volgende spelers……(trommelgeroffel)………’Dabby’ Rabi Ezzat (SCD’83) en Robbin ‘roadrunner’ Wessels (SVV’56)

Nadat vorige week onze Chebab een pracht intro heeft gekregen heeft hij ons nog wat bijzonders bezorgt; Dabby. Deze ras voetballer is sinds dit jaar spelend lid (al zien wij dit lid onder de douche nooit) bij onze ploeg. De uit Kampen komende womanizer scoort geregeld binnen als buiten het veld, de teller van onze ‘10’ staat op dit moment al op zeven doelpunten. In het dagelijkse leven werkt Dabby in ploegen, z’n ploeg zal ook wel een naam hebben maar die zijn we vergeten. Naast het werken in ploegen is onze Dabby een echte handelaar, bent u opzoek naar een goedkope wasmachine, strijker, televisie, koffiezetapparaat oid? Vraag onze spielmacher naar z’n koffberbakassortiment.

 Robin Wessels, ook wel bekend als de Usain Bolt van de derde klasse. Sja, wat kunnen we over deze snelheidsduivel vertellen..waar hij tankt hoef ik u vast niet uit te leggen. Op dit moment staat de teller van Wessels op drie doelpunten, laat dat naar morgen nog zo zijn en hier zit een tevreden persoon. Het allerlaatste wat we kunnen vinden over Dhr. Wessels is dat hij een relatie heeft..maar met wie…..dat is voor ons (helaas) een vraag en voor haar hopelijk een weet.

Niet onbelangrijk om te melden is dat er 15 februari, een seniorenfeest is en dat er twee hele speciale DJ’s de nodige hits uit de speakers zullen blazen. Naast ons wekelijkse stukje proza staan wij morgen bekend als de DJ’s ‘ Tedje Sunnery James (zelfde kledingstijl, soort vrouw etc)’ & ‘Ryan Hammie Marciano’(ook zo’n kansloze vrijgezel). Nu weten wij dat dit een enorme publiekstrekker wordt en dat als je achteraan staat het lastig wordt om een ploatie aan te vroag’n. Dus bij deez’n, als ie een ploatie an wil vroag’n; nul, zesse, zeum, zeum, zeum, achte, achte, vierre, tienne. Voor u en allen; oet morn.

Bijlage: open bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl