SCD'83 - LUTTEN

SCD'83 - LUTTEN
24-01-2014
Door: Ramon van Dijk & Martijn Hamhuis

SCD-83 – Lutten

Morgen staat er wederom een plaatselijke clash op het program. De geel-blauwen ontvangen de mannen van de ietwat opvliegerige heer Plessen. Opvliegerig, althans we de statistieken mogen geloven. Deze succestrainer schijnt het op één of andere manier niet altijd eens te zijn met de man in het zwart (misschien heeft hij ambities om zelf de fluit te hanteren, echter kom hier dan eerlijk voor uit in plaats van de betweterige stuurlui die aan wal staan te spelen) waarvoor hij regelmatig is bestraft met een rode prent. Nu zult u misschien denken: wat een heftige teksten zo voor aanvang van de wedstrijd. Wilt u weten wat wij hier echt van vinden? Check de volgende website: http://www.youtube.com/watch?v=rGN3lqynm7U

In het jaar 2013 begonnen we de voorbeschouwing ongeveer hetzelfde zoals hierboven is geschreven. Vervolgens beschreven we in het kort de tegenstander en onzer eigen wedstrijd van de week ervoor. Echter is onze inspiratie in deze wat geslonken, we glijden langzaam richting het nulpunt. Vandaar een nieuw item (voor zolang het duurt): de introductie van enkele spelers vanuit een kleine komische invalshoek. Ondanks het feit dat u misschien de meeste spelers wel kent trachten wij enkele feiten naar boven te halen waarvan u het bestaan niet wist.

Vandaag worden geïntroduceerd: Mathijs Schumacher (SCD'83) &Frank Altena (Lutten).

Mathijs Schumacher; deze guitige nieuweling in de selectie van Scd’83 1 heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een meer dan goed functionerende linksback. Mathijs aka Nils Holgerson heeft naast het voetbaltalent ook grote aanleg voor de populaire wintersport Skiën. Het schijnt dat het voor Nils niet uitmaakt als er nou sneeuw ligt of niet, hij gaat gewoon! Over gaan gesproken, Nils ging ook mee naar het Oktoberfest met de grote mannen van de eerste selectie. Bier drinken? Nou dat kon onze Nils ook wel. Rond de klok van 01:00 (eerlijk is eerlijk, het begon ook vroeg) stond onze lievelingskabouter staande te slapen in de garderobe. Na een lekker cola’tje ging het weer de goede kant op. Toen de taxi voor stond wilde Nils er voor zorgen dat de deur van de taxi met niet al teveel lawaai werd dichtgegooid (dit i.v.m. de buren). Hij deed dit misschien op een niet al te slimme manier door zijn vingers er tussen te doen. Wat er hierna gebeurde toont echt aan dat Mathijs sowieso manieren heeft!! Hij vroeg heel rustig een aantal keer als de deur weer open mocht…… Onze mathijs! Linda: je kan trots zijn op zo'n jongen.

Frank Altena; Frank aka Geheim Agent Eekhoorn, woonachtig in Hardenberg en werkzaam als Account Manager bij PDGS reclame. In zijn jongere jaren is Frank cum witlaude afgestudeerd aan het Vechtdal College in Hardenberg. Na het succes op school trof Frank de enige echte Marit Monshouwer met wie hij inmiddels getrouwd is. Deze doktersassistente viel als een blok voor de lange lokken van Frank…. De boom van Lutten (zoals hij in Dedemsvaart bekend staat) gooide op 22-01-2014 zijn allereerste 180’er tijdens het spelen van het alom populaire spel Darts. Enig research leverde ons bevestigende woorden op van Ewout Spijker (inderdaad, de overloper die richting HZVV vertrok). In zijn vrije tijd vist Frank graag en support hij het bij elkaar gekochte elftal van Phillip Cocu.

Tot zover, tot morgen.

Ramon van Dijk & Martijn Hamhuis

Bijlage: open bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl