Nieuwleusen - SCD'83 (ook in de nacht)

Nieuwleusen - SCD'83 (ook in de nacht)
12-12-2013
Door: Ramon van Dijk & Martijn Hamhuis

Nieuwleusen – SCD’83; Ook in de nacht.

Bij het lezen van de titel vraagt u als liefhebber van onze stukjes proza zich af waarom wij in vredesnaam de gedachten hebben om de wedstrijd in de nacht te spelen. Als u de link naar Guus Meeuwis wilt maken, kunnen wij ook dat niet goed rekenen. U moet meer in de richting van Brace denken. Brace, Hartendief, Ook in de nacht. Dan kom je natuurlijk uit bij the one and only; Rob Muller. Deze32-jarige  projectmanager uit Punthorst is een regelrechte youtubehit. Voordat Rob en zijn Marjan in het huwelijksbootje hinkten hebben zijn vrienden van het F-team een tweetal heerlijke filmpjes geproduceerd en belangrijker nog, gepubliceerd. Het schijnt dat ‘Neileusn’ een week niet over Internet heeft kunnen beschikken door de vele online bezoeken aan Youtube. Nu bent u natuurlijk nieuwsgierig geworden, onderstaand vindt u de 2 filmpjes die zeker weten de moeite waard zijn om even te bekijken.

Rob Muller’s huwelijkaanzoek: http://www.youtube.com/watch?v=CUmI593Rdzk

Rob Muller door de jaren heen: http://www.youtube.com/watch?v=Fuh-gL5p2TI

Nu terug naar de werkelijkheid, zaterdag uit naar Nieuwleusen. Het dorp waarin menig vrouwlijk schoon ter wereld wordt gebracht. Het dorp waar 8 van de 10 vrouwen blond is, zalig. Aan de andere kant is ‘Neileusn’ ook het dorp waar lijntje 29 door heen rijdt en menig pitstop moet houden om passagiers in en uit te laden.

Luttele weken geleden heeft de selectie van  SCD al een klein voorproefje genomen op het feestvieren in Nieuwleusen. Bij café de Deel leerde de bondgenoten van trainer Jonkman hoe je feest viert in Nieuwleusen, onder aanleiding van Niels Schummie Holgersson werd het biertempo bepaald (laten we hopen dat hij zaterdag niet weer staand staat te slapen als in de Deel).

Na onze eigen ervaringen te hebben vertelt over de gedachtegang aan het dorpje Neileusn hebben wij iemand in onze gelederen die Neileusn als geen ander kent. Het is niemand minder dan Jan (com)P(l)ete(r) trainer Jonkman. Heel soms is hij wat later van het werk en dan wordt het automatisch Jan später Jonkman. De oefenmeester heeft drie seizoenen lang Neileusn onder zijn hoede gehad en kan terug kijken op een geslaagde periode waarin hij kampioen werd in de 4e klasse C(ja die beruchte klasse..) en het jaar erop bijna promotie afdwong.  We zullen niet terugblikken op de wedstrijd van Zwolsche boys aangezien dat schoppen is tegen het zere been van de trainer.

Vanaf de site van Nieuwleusen plegen wij een stukje plagiaat, zij hebben namelijk de resultaten van de afgelopen jaren in kaart gebracht..

10-04-2011 3C S.C.D. ’83 – S.V. Nieuwleusen 1-2

05-03-2011 3C S.V. Nieuwleusen – S.C.D. ’83  3-0

20-03-2010 3C S.C.D. ’83 – S.V. Nieuwleusen 0-4

10-10-2009 3C S.V. Nieuwleusen – S.C.D. ’83 1-0

23-02-2008 3C S.C.D. ’83 – S.V. Nieuwleusen 2-1

Hier word je als liefhebber van de dedemsvaartsche voetbalploeg niet vrolijk van. Tijd om het tij te keren!

Allen tot Zaterdag.

Ramon van Dijk & Martijn Hamhuis

Bijlage: open bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl