Gramsbergen - SCD'83

Gramsbergen - SCD'83
01-11-2013
Door: Ramon van Dijk & Martijn Hamhuis

Gramsbergen – SCD’83

Herfstachtig met veel windstoten, zo kan deze week omschreven worden. Volgens een kennissite genaamd Wikipedia zijn windstoten plotseling harde winden (dit kun je op meerdere manieren bekijken..). Daar waren in D’voart er deze week oardig veule van. Omdat wij een beetje wind tegen hadden zijn we later begonnen met het schrijven van deze voorbeschouwing. Maar door weer en wind zijn we er toch in geslaagd iets op papier te zetten.

Morgen staat er weer een mooi affiche op programma. Die Mannschaft van Jan Petter gaat door weer en wind (ze hebben immers kunstgras in Grambargn) een bezoek brengen aan ’t Hoge Holt. Voor de insider; hopelijk staat Eline ..... langs de kant.

Gramsbergen bivakkeert op dit moment op de 6e plek in de 3e klasse. Je kunt gerust stellen dat ze het aardige voor de wind gaat, echter vangen hoge bomen veel wind. Vorige week werd er een puike prestatie neergezet door met 1-3 te winnen uit bij Mainbarg. Meest opvallende speler op dit moment is Bart…..u raadt het al.. WIND. Wij winden er geen doekjes om dat dit een speler is die in de gaten moet worden gehouden. Op dit moment mag hij zich de topschutter noemen van de equipe van Brinkman. Het zal morgen een rak in de wind zijn om Gramsbergen de baas te zijn.

Doordat onze trainer weet uit welke hoek de wind waait gaan we met veel vertrouwen richting T’ Hoge Holt (hopelijk de wind in de rug). Vorige week werd een puik resultaat behaald door met 4-1 te winnen van Wilsum. Hoogtepuntje van de middag was het doelpunt van onze spits ‘Wenger’.  Dat Wenger die zijn naast zijn drukke bezigheden bij Wehkamp (je kunt immers niet van de wind leven) zich tevens elke week verdiept in de de scheidsrechter bleek maandag in de kleedkamer. De man met het fluitje had weinig trek in extra minuten en blies 8 minuten voor tijd af. Onze topschutter merkte scherp op dat de scheisrechter ook familie had.... tja wat moet je er mee. Echter na de wind van voren te hebben gekregen over het maken van doelpunten, toverde hij er zaterdag één uit het hoedje én is zijn eerste competitie doelpunt  een feit. Duidelijk is dat hij de goede raad niet in de wind heeft geslagen.  Door de overwinning is SCD geklommen naar de 8e plaats.

Tenslotte; zonder wind kan de molen niet draaien, sla deze goede raad niet in de wind en scoor er 1 meer dan de tegenstander.

 

Tot zover, tot morgen.

 

Ramon van Dijk & Martijn Hamhuis

Bijlage: open bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl