Voorbeschouwing SCD'83 - vv Edon

Voorbeschouwing SCD'83 - vv Edon
06-09-2013
Door: Ramon van Dijk & Martijn Hamhuis

SCD'83 - vv EDON

Aanstaande zaterdag staan er op diverse velden in de regio weer 22 gretige jongens met smart te wachten op het eerste fluitsignaal van de heren scheidsrechters. Het schelle toontje zal met veel enthousiasme worden ontvangen door de spelers die na 2 maanden lange voorbereiding toe zijn aan een wedstrijd waar de punten weer op het spel staan, waar ze niet spelen om des keizers baard of de welbekende spek en bonen. De groene sprieten willen weer betreden worden door 176 geslepen noppen, het publiek wil weer op de banken, de netten willen weer bollen, de koffie wil weer met melk overgoten worden, het bier wil weer vloeien, de gehaktballen willen uit de pan, kortom; een ieder is weer toe aan de eerste competitiewedstrijd!

Het vlaggenschip van Scd’83 met ons aller kapitein Jonkman kende een relatief goede voorbereiding. De oefenwedstrijden   gingen gepaard met goed spel en veel spek en bonen (de oefenpunten dus). De bekerwedstrijden tegen Heino, Ozc & Khc werden allen verloren, maar het vertoonde spel van de geel-blauwen geeft echter hoop voor de competitie.

Voor ‘de mannen van Essent’ heeft sportiefzwolle.nl reeds een evaluatie geschreven, deze is in onderstaande link te vinden:

http://sportiefzwolle.nl/nieuws/7484/maikel-hondebrink-edon-heeft-tijd-nodig.html

Zowel Scd’83 als vv Edon hebben beide nieuwe spelers mogen verwelkomen. Zowel talentvolle spelers uit Dedemsvaart en omstreken als een aantal  tropische verrassingen spelen vanaf heden hun wedstrijden op in het mooie geel blauw.

De spelers die tegenwoordig hun thuiswedstrijden spelen op het hobbelveld met de houten doelpalen zijn: Daimy Krijt, Erik Guzey, Erik Pol, Hessel Land, Ahmed Al-Taher, Koos Nijland.

Zoals de mannen uit ‘Mainbarg’ al in hun voorbeschouwing schreven; Voetbal is geen hogere wiskunde…als je er eentje meer maakt dan de tegenstander win je de pot gewoon. Simpel voetballen is niet moeilijk.... Deze tip zullen wij ter harte nemen en zaterdag rond de klok van half vijf zullen we aanschouwen als we dit spreekwoord waar hebben gemaakt.

Ramon van Dijk & Martijn Hamhuis aka Ronald Arends.

Bijlage: open bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl