Lang leve de Koning

Lang leve de Koning
02-05-2013
Door: Ramon van Dijk & Martijn Hamhuis

 

Lang leve de Koning

NOK NOK, DE KONING.  Het moment van de week; Willempie werd Willem, Lexie werd Lex, van prinsie naar Koning.  Een geweldige poppenkast waar mensen uit de limo stapten  met zwaarden aan hun zijde, medailles van de wandelvierdaagse stoer vast geknoopt aan hun mantel om vervolgens in een slakkentempo de kerk binnen wandelden.  De week waarin prins pils, koning pinterman werd. Waarin Maxima van argentijns meisje van plezier, de nieuwe Nederlandse koningin werd. Een week waar het bier rijkelijk vloeide in de Nederlandse straten, waar Wim Lex nu over ons hoedt. De nederlander kan achterover leunen in zijn/haar stoel, want Wim Lex houdt over ons de wacht. Wim Lex zorgt voor ons. Wim Lex maakt alles anders. Wim Lex maak het leven weer mooi. Wim Lex.... Wim Lex schijnt zelfs  samen met de drie prinsesjes de vierde klasse C te volgen en daar gebeurt deze week het volgende:  Op sportpark de Boekweit wacht Scd’83 op Wijthmen.

Wijthmen is op dit moment de nummer 11 van de beruchte 4e klasse C. Wijthmen staat bekend als een stugge ploeg met een veel scorende spits.  Ooit hebben een aantal rakkers in het geel-blauw van hem de gouden tip gekregen door een research te doen naar zijn geschiedenis op Voetbaloost.nl. Eerlijk is eerlijk, wij zijn de misselijkste niet en hebben zijn geschiedenis bekeken. Een spits met 6 sterren, eentje om in de gaten te houden dus. Het schijnt zelfs dat er interesse is vanuit de melkweg, zoveel sterren kent men daar niet eens.

SCD had afgelopen zaterdag een zware dobber aan HFC Storica. Uit bij HFC werd vlak voor tijd door pizzakoerier en spits Lazal de terechte 1-1 tegen het netje geschoten.  De reukorganen werd tijdens deze middag lichtjes getest door even te mogen ruiken aan de 3e klasse.  De 3e klasse waar Zwolsche Boys al lang en breed kampioen zijn, waar ZAC weer onderuit keldert naar de 4e klasse, waar Kloosterhaar en Marienberg nog meedoen om promotie naar de 2e klasse, waar Csv’28 en Htc in rechtstreeks duel mogen uitvechten wie er nog een beslissingswedstrijd moet spelen om maar niet te degraderen, de 3e klasse waar altijd alles dicht op elkaar staat, waar niets zeker is, waar iedereen van iedereen wint. Hopelijk kan Scd’83 zaterdag deze klasse veiligstellen.

 Komt allen in grote getalen naar sportpark de Boekweit. Tot zover, tot Zaterdag.

Bijlage: open bijlage

Contactgegevens SCD '83

Secretaris Dhr. J. Hamhuis
de Jasmijn 8
7701 WT Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 614195
Tel. kantine: 0523 - 613034
Email: secretaris@scd83.nl